Όταν η τεχνική υπηρεσία του δήμου Βέροιας έχει κλειστά τα μάτια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Όταν η τεχνική υπηρεσία του δήμου Βέροιας έχει κλειστά τα μάτια

Αλήθεια η τεχνική υπηρεσία τι ρόλο βαράει έτσι για να ξέρουμε....
Μήπως κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά του,και είναι ώρα να βγουν από τα γραφεία τους και να δουλέψουν για αυτό που τους πληρώνει ο δημότης;
Τόσες κακοτεχνίες στους δρόμους και καρμανιόλες σε όλους τους
δρόμους...
Παρανομούν οι καταστηματάρχες,παρανομούν και οι υπηρεσίες ούτε μια πινακίδα για προσοχή φορτηγά...

Αλήθεια αυτήν η είσοδος κύριοι στο Τελωνείο είναι νόμιμη η παράνομη;γιατί εκεί τα αυτοκίνητα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και τα φορτηγά όταν ανεβαίνουν από το τελωνείο τους κόβουν την ταχύτητα με μεγάλο κίνδυνο τροχαίου ατυχήματος.
Ρωτάμε δεν θα έπρεπε να υπάρχει είσοδο έξοδο;

Να πάμε σε έναν άλλον δρόμο καρμανιόλα εκεί στην εφορία αν παρκάρεις δεξιά πρέπει να το παίξεις κορώνα γράμμα για να περάσεις απέναντι...Και μάλιστα κοιτάξτε και τις εισόδους έχει η εφορία της Βέροιας πόσο νόμιμη είναι δεν ξέρουμε,ας μας απαντήσει ο Δήμος...Είσοδο να την πει ο ΘΕΟΣ.....

Αυτά δεν τα βλέπετε ΚΎΡΙΕ αντιδήμαρχε και κύριε διευθυντά της τεχνικής υπηρεσίας...Μάλλον όχι γιατί αν τα βλέπατε θα παίρνατε και τα μέτρα σας.



Ποιο πάνω κοιτάξτε είσοδο και έξοδο σε κατάστημα στην οδό Θεσσαλονίκης,μπαίνεις από την Θεσσαλονίκης και για να αποφύγεις τα φανάρια μπαίνεις από την είσοδο του καταστήματος και βγαίνεις στην Λ.Στρατού,Ούτε και αυτά τα βλέπει κανείς,κάποιοι κλείνουν τα μάτια αλλιώς δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε.
Αλήθεια εδώ ποιοι κλείνουν τα μάτια και γιατί άραγε;
Κανείς από την τεχνική υπηρεσία του δήμου της Βέροιας δεν βλέπει αυτούς τους κινδύνους;











Εδώ κόμβος έγινε το πλατάνι και τα αυτοκίνητα μπαίνουν και βγαίνουν όπως θέλουν άλλωστε...πρωτοπορούμε σε τεχνικά στον δήμο Βέροιας. Είναι στο σημείο Λ.Στρατού και αυτό..










Κύριε Λαζαρίδη επιτέλους η υπηρεσίας σας λειτουργεί η υπολειτουργεί να ξέρουμε....
Το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί...










3 σχόλια:

χρηστοσ είπε...

και ποσα ακομα.... αλλα ως γνωστον οι μισοι κατοικοι Βεροιας θελουν να ανοιξουν δικο τους καφε και οι αλλοι μισοι να εκλεγουν δημαρχοι, αντιδημαρχοι, δημοτικοι συμβουλοι κ.α. ολα για τη δοξα φυσικα !! ποιοι δρομοι τωρα .......

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να θεσω και εγω ενα ερωτημα στους αρμοδιους μιασ και μου δινεται την ευκαιρια με το αρθρο αυτο. Εχω παρατηρησει να μην πω πανω απο 1 χρονο τωρα να πω 9 μηνες οτι τα φαναρια της Κυπρου, καθε κυριακη που ολοι γυρνανε ή απο μια βραδυνη εξοδο ή απο μια εκρομη κατα τις 23:00 με 23:15 το βραδυ, αυτοματος χαλανε τα φαναρια και αναβοσβηνει το πορτοκαλι (το ειδαι 3 φορες με τα ιδια μου τα ματια και ειπα πλακα μου κανει καποιος)και ο θεος βοηθος πως περνας την διασταυρωση καρμανιολα και για να μην νομιζει κανεις οτι λεω ψεματα ας το διαπιστωσει και μονος του αν και σιγουρα το εχουν δει αρκετοι οδηγοι που περνουν την ωρα εκεινη απο εκει.

Ανώνυμος είπε...

Και τι φταιει ο Λαζαριδης ρε λεβεντες Γνωριζετε οτι απο το 2005 εχουμε αποφασεις του ΣΤΕ για τις κυκλοφοριακες ρυθμισεις .ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ οτι απο τοτε επι Δημαρχειας Σκουμποπουλου και μετα τις παρεμβασεις της τοτε κινησης δεν ισχυει κανενα σημα ΚΟΚ στην Μητροπολεως?
Τα γνωριζει νομιζω η Δημαρχος και οι τοτε συνεργατες της αλλα κανουν την παπια οπως στα ΠΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΕΥΝΑΤΟΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ .Ο κος ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ θα μπορουσε να τα γνωριζει οπως και ο εταιρος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗΣ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ Η ΚΥΡΑ ΧΑΡΟΥΛΑ? ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΚΟΥΝΑΓΕ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗς ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.
ααα

Post Bottom Ad

Σελίδες