Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας


Συνάντηση εργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας, Νικόλαο Μπαντουβάκη, είχε η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και  Περιβάλλοντος, Βασίλη Παπαδόπουλου και του Γενικού Γραμματέα του δήμου, Κώστα Τσιλογιάννη. 
Σκοπός της συνάντησης υπήρξε η συνεργασία του δήμου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης για την καλύτερη δυνατή περιφρούρηση της πόλης κατά τις ημέρες του Πάσχα και την ομαλή διεξαγωγή των προγραμματισμένων εορταστικών εκδηλώσεων.
Στη συζήτηση έγινε επίσης εκτενής αναφορά στα τελευταία κρούσματα βανδαλισμού και υλικών φθορών που καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα στην πλατεία Δημαρχείου, θέμα για το οποίο εξελίσσεται ήδη δικαστική και αστυνομική έρευνα ύστερα από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ,ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ????ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥ,ΓΛΥΚΕΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ..ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΦΘΟΡΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΦΘΟΡΕΣ; ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ, ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ;;;

Post Bottom Ad

Σελίδες