Οι πράσινοι της Γερμανίας στην Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Οι πράσινοι της Γερμανίας στην Βέροια





Οι «Πράσινοι» της Γερμανίας συνεργάστηκαν με το Δήμο Βέροιας για τον Τουρισμό

Τον Βουλευτή των Πρασίνων, μέλος της Επιτροπής Τουρισμού της Γερμανικής Βουλής και αρμόδιο για θέματα τουρισμού για το κόμμα των Πρασίνων, Markus Tressel, υποδέχτηκε η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, στο δημαρχείο την Παρασκευή 10 Μαΐου. Ο Βουλευτής συνοδεύονταν από τον αναπληρωτή Πρόξενο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, Klaus Bormann, το μέλος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης από το Βερολίνο, Engert Eckhart και τον Καθηγητή Αγροτικής Οικονομίας και Τουρισμού του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών του Μονάχου, Thomas Bausch.

Σκοπός της επίσκεψης υπήρξε η διερεύνηση τρόπων συνεργασίας για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής στη Γερμανική ταξιδιωτική αγορά και εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με το Γερμανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη γύρω από ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης. 

Στη σύσκεψη που ακολούθησε κλήθηκαν, συμμετείχαν και κατέθεσαν προτάσεις τοπικοί αξιωματούχοι καθώς και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στο χώρο του τουρισμού. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν η Βουλευτής Ημαθίας, Γεωργία Μπατσαρά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας, Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Ιωάννης Ποδιώτης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Τουρισμού, Άρης Λαζαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νίκος Μαυροκεφαλίδης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, Αντρέας Παντελίδης, ο Αντιπρόεδρος των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ημαθίας, Κωνσταντίνος Ανδρεάδης, οι εκπρόσωποι των

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες