Καταγγελία Αναγνώστη για τα ΚΤΕΛ Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Καταγγελία Αναγνώστη για τα ΚΤΕΛ Ημαθίας



Λίγες μέρες πριν, το ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας εξέδωσε ανακοίνωση ότι οι φοιτητές δικαιούνται έκπτωση 50%, όταν ταξιδεύουν από τον τόπο που σπουδάζουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους και αντίστροφα. Την Παρασκευή (24-5-2013) πράγματι η κόρη μου ήρθε στη Βέροια από την Κομοτηνή, όπου σπουδάζει, με την προβλεπόμενη έκπτωση και από τα δύο ΚΤΕΛ, Ροδόπης και Ημαθίας. Σήμερα (27-5-2013) το πρωί πήγε να βγάλει εισιτήριο από το εκδοτήριο της Βέροιας για να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη και από εκεί για Κομοτηνή. Στο εκδοτήριο, λοιπόν, η αρμόδια υπάλληλος αρνήθηκε να βγάλει εισιτήριο με έκπτωση 50% ισχυριζόμενη ότι δεν μπορούσε, επειδή θα έπρεπε η κόρη μου να έχει εισιτήριο που να αποδεικνύει ότι θα ταξιδέψει για Κομοτηνή. Με δεδομένο ότι το ΚΤΕΛ Ροδόπης δεν εκδίδει εκπτωτικά κατά 50% εισιτήρια με επιστροφή, αλλά και αναλογιζόμενος ότι η μετακίνηση της κόρης μου προς τη Βέροια θα μπορούσε να είχε γίνει με άλλο μέσο μεταφοράς, οπότε θα χρειαζόταν εισιτήριο απλής μετάβασης, θεωρώ ότι η Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ημαθίας θα πρέπει να δώσει διαφορετικές εντολές στους αρμόδιους υπαλλήλους, ώστε να υλοποιούνται, πραγματικά, αυτά που ανακοινώνουν. Να σημειώσω ότι ο τόπος μόνιμης κατοικίας και ο τόπος σπουδών του φοιτητή προκύπτουν από την φοιτητική του ταυτότητα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Αναγνώστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λογικο το βλεπω να το ζητησει γιατι ετσι μπορει να χρησιμοποιηθει για απλη μεταβαση στη Θεσσαλονικη.Ας μη κοιταμε μονο τη δικη μας πλευρα αλλα να μπαινουμε και στη θεση του υπαλληλου.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι για να καταλάβω κάτι. Οταν ξεκίνησε από Κομοτηνή είχε εισιτήριο που να αποδεικνύει ότι θα ταξιδέψει για Βέροια;;; Κι αν όχι πως η υπάλληλος του ΚΤΕΛ Ροδόπης της έκοψε με έκπτωση το εισιτήριο;;; Κι αυτό το εισιτήριο έγραφε ότι θα πάει Βέροια και η υπάλληλος του ΚΤΕΛ Βέροιας στην Θεσσαλονίκη της έκοψε με έκπτωση το εισιτήριο για Βέροια;;;; Τι άλλαξε τώρα που θέλει να επιστρέψει η φοιτήτρια;;; Δυστυχώς άλλαξε η νοοτροπία του ΚΤΕΛ.... Προγράμματα για φοιτητές, αλλά αμέσως μετά πληρώστε κανονικά.... Από τη φοιτητική ταυτότητα καταλαβαίνεις που πάει ο φοιτητής... Κι η θεσσαλονίκη ενδιάμεσος σταθμός είναι. Αν έλεγε ότι πάει Αθήνα,για να ταξιδέψει με αεροπλάνο στην Κομοτηνή κι εγώ θα συμφωνούσα ότι κάτι συμβαίνει.. Οπως κανένα εκπτωτικό πρόγραμμα δεν είχε μακράν διάρκεια έτσι κι αυτό γρήγορα θα σβήσει...

Post Bottom Ad

Σελίδες