Ο Βεσυρόπουλος εκπροσώπησε την ΝΔ στο ολοκαύτωμα της Νάουσας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ο Βεσυρόπουλος εκπροσώπησε την ΝΔ στο ολοκαύτωμα της Νάουσας





Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εκπροσώπησε στις εκδηλώσεις της  191ης  Επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο Βουλευτής Ημαθίας και εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, μετά την  ολοκλήρωση των εκδηλώσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής, στη θυσία των Ναουσαίων και την ηρωική πράξη αυτοθυσίας των γυναικών της Νάουσας, που μετά από 191 χρόνια εξακολουθούν να αποτελούν ηρωικό παράδειγμα. Το ένδοξο Ολοκαύτωμα της Νάουσας, αποτελεί μια λαμπρή πράξη ανδρείας και αντίστασης των Ελλήνων. Η αυτοθυσία των Ναουσαίων γυναικών, για τον Τόπο και την Πατρίδα τους, καταδεικνύει μεταξύ άλλων την αστείρευτη γενναιότητα, υπερηφάνεια αλλά και τη δύναμη της ελληνικής ψυχής.

Θυμόμαστε και τιμούμε τους αγώνες και τη θυσία των συμπατριωτών μας, τους αγώνες των Ελλήνων για ελευθερία, ομοψυχία και προκοπή. Το μήνυμα που στέλνω σήμερα στις Ημαθιώτισσες και τους Ημαθιώτες και προς κάθε κατεύθυνση, είναι ότι παρά τις όποιες δυσκολίες, η Ελλάδα αλλάζει. Οι Έλληνες θα βαδίσουν και πάλι στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης. Η Ηρωική πόλη της Νάουσας πρέπει να στηριχθεί και αυτό επιδιώκω με όλες μου τις δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες