Κάλεσμα των εμπορικών συλλόγων Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Κάλεσμα των εμπορικών συλλόγων Ημαθίας



Με έκπληξη ακούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα την πρόθεση της τρικοματικής κυβέρνησης να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο που προβλέπει το                       << άνοιγμα των Κυριακών >>, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Η απόφαση αυτή σπρώχνει στο κενό την μικρομεσαία επιχείρηση που προσπαθεί με ‘’ νύχια και με δόντια’’ να κρατηθεί ζωντανή μέσα στην κρίση. Οι Εμπορικοί Σύλλογοι της περιοχής έχουν επανειλημμένα αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους μια τέτοια απόφαση θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη χειμαζόμενη αγορά.

                      Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές - και μάλιστα σε περίοδο βαθιάς ύφεσης – δεν θα αυξήσει το τζίρο των εμπορικών επιχειρήσεων, αλλά θα τον αναδιανείμει προς όφελος εκείνων που έχουν  τον τρόπο και την ρευστότητα  για να αναλάβουν το αυξημένο κόστος λειτουργίας την Κυριακή. Για τους λόγους αυτούς, κι όχι μόνο, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Ημαθίας

Κ Α Λ Ο Υ Ν

όλο τον εμπορικό κόσμο της Ημαθίας, κι όλους τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους, να παραβρεθούν το Σάββατο 25  Μαΐου 2013, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας (Δημαρχείο- Μητροπόλεως 44 ) και ώρα19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες