Τα σκληρά καρύδια για τον δήμο Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Τα σκληρά καρύδια για τον δήμο Βέροιας

Διάφορα ακούγονται για την τοπική αυτοδιοίκηση και το ποιος θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας.
Το τοπίο πλέον αρχίζει αν
και είναι ακόμα νωρίς σιγά σιγά αρχίζει και ξεκαθαρίζει και οι ενδιαφερόμενοι ρίχτηκαν σχεδόν στην μάχη του προεκλογικού αγώνα άλλωστε δεν το κρύβουν κιόλας.

Ο Κ.Καραπαναγιωτίδης καθημερινά κάνει επαφές με δημότες του δήμου της Βέροιας και τους προσκαλεί να συστρατευθούν μαζί του.

Ο Λ.Τσαβδαρίδης ήδη άρχισε να κάνει σκληρή αντιπολίτευση εδώ και ένα μήνα στην δήμαρχο,και όπως μάθαμε και ο ίδιος κάνει κάποιες επαφές με κάποιους φίλους του,και τους λέει ακόμα είναι νωρίς μην δεσμεύεστε με κανένα.

Η Χ.Ουσουτζόγλου είπε σε συνεργάτες της ότι παιδιά ακόμη μια θητεία  και τέλος,ας πάρει μετά κάποιος άλλος την σκυτάλη η ίδια βλέπει διάδοχο τον Κ.Βοργιατζίδη για τα επόμενα χρόνια.

Και φυσικά ο γνωστός δικηγόρος της Ημαθίας Φ.Καραβασίλης που δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για τον δήμο της Βέροιας,και μάλιστα η αποδοχή από κάποιους είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να κάνει και την έκπληξη.

Αυτοί οι 4 είναι μέχρι στιγμής είναι τα σκληρά καρύδια που λένε για την διεκδίκηση του δήμου της Βέροιας.

Τώρα αναμένονται οι υποψήφιοι να είναι αρκετοί αλλά ποιοι θα τερματίσουν και θα καταφέρουν να κάνουν ψηφοδέλτιο θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες