Πώς να βάζετε τους φακούς επαφής στο μάτι σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

27 Μαΐ 2013

Πώς να βάζετε τους φακούς επαφής στο μάτι σαςΗ τοποθέτηση του φακού επαφής στο μάτι, είναι σαν το... ποδήλατο. Εάν το μάθεις να το κάνεις, δεν το ξεχνάς ποτέ.
Τι γίνεται όμως όταν για πρώτη φορά αποφασίσουμε να πετάξουμε τα γυαλιά και να βάλουμε φακούς επαφής; Σίγουρα ο οπτικός ή ο οφθαλμίατρος μας θα μας έχουν δείξει αλλά όταν βρεθούμε μόνοι μας μπροστά στον καθρέπτη του μπάνιου τα πράγματα αλλάζουν. Μας πιάνει άγχος, τα δάχτυλα μας τρέμουν, τα μάτια μας αντανακλαστικά ανοιγοκλείνουν ο φακός “γυρίζει” και μπερδεύουμε την “καλή” πλευρά με την ανάποδη και το πιθανότερο είναι ή να αργήσουμε στη δουλειά μας, ή να πετάξουμε νευριασμένοι τους φακούς και να ξαναβάλουμε τα γυαλιά μας.

Το βίντεο που θα δείτε είναι ένας χρήσιμος “μπούσουλας” για να τοποθετούμε με ασφάλεια τον φακό στο μάτι. Μας δείχνει βήμα βήμα πως γίνεται η τοποθέτηση, που πρέπει να κοιτάμε, με ποιο δάχτυλο να πιάνουμε τον φακό, πως να καταλαβαίνουμε ότι είναι από τη σωστή πλευρά και πως να μην ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας. Να θυμάστε πάντα ότι το Α και το Ω στην τοποθέτηση των φακών επαφής είναι τα καθαρά χέρια.


Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες