Γ.Μπατσαρά..Επιστολή στον υπουργό για το ΟΣΔΕ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Γ.Μπατσαρά..Επιστολή στον υπουργό για το ΟΣΔΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη έστειλε η Βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά αναφορικά με τις καταγγελίες παραγωγών για τις προσπάθειες παράνομης είσπραξης 'αμοιβής' για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ.
Στην επιστολή η κ. Μπατσαρά αναφέρει:
«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
τις τελευταίες μέρες γίνομαι αποδέκτης δεκάδων καταγγελιών αγροτών της περιοχής μου (Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας) για την παράνομη είσπραξη 'αμοιβής', που κυμαίνεται από 30 ως και 60 ευρώ, από τα αρμόδια συνεργεία της ΠΑΣΕΓΕΣ για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ.
Καταγγέλλω το γεγονός αυτό που τείνει να γίνει κανόνας και επιβαρύνει τον ήδη βεβαρημένο προϋπολογισμό των αγροτών.
Ως ο καθ' ύλην αρμόδιος Υπουργός και με την ευαισθησία που σας διακρίνει για τα αγροτικά θέματα, είμαι σίγουρη ότι θα επιληφθείτε του θέματος και θα προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προς την κατεύθυνση της προστασίας του αγροτικού κόσμου.
Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.
Καλή Ανάσταση!»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Ολοι πρεπει να ξερουν οτι ΕΑΣ Αγρινιου και ΠΑΣΕΓΕΣ ειναι συγκοινωνουντα δοχεια. Οτι πληρωνει το Υπουργειο τα εισπραττει η ΠΑΣΕΓΕΣ και οτι πληρωνει ο παραγωγος το εισπραττει η ΕΑΣ Αγρινιου μεσω της ιδρυθεισας Εταιρειας ΑΡΩΓΗΝ Α.Ε.!! Ολα αυτα με την ανοχη του Υπουργειου και του ΟΠΕΚΕΠΕ!! Μιλημενα ειναι ολα! Για τα ματια του κοσμου βγαζει ανακοινωσεις υπερ των αγροτων το Υπουργειο και στην ουσια τους καλλυπτει και δεν αντιδρα! Αφου εχει επαναλαμβανομενες καταγγελιες γιατι δεν κλεινει την πυλη εισοδου οπως ανακοινωσε οτι θα κανει για οσους δεν τηρουν το νομο? Καταλαβες λαικουρα? Λογω αντιδρασεων για την ΕΑΣ Αγρινιου εκαναν εταιρεια και ολα μελι γαλα! Δεν θα τους περασει ομως!!! Πρεπει να αντιδρασουμε ολοι σ αυτη την εκμεταλλευση!! Μετα τις γιορτες να περιμενεις σοβαρες αντιδρασεις!!Εσυ λαικουρα εισαι το μονο blogs που σηκωνεις το θεμα για το καλο των αγροτων το Νομου μας!ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ!!!

Post Bottom Ad

Σελίδες