Α.Λαζαρίδης.Είμαι ικανοποιημένος με τις αναπλάσεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Α.Λαζαρίδης.Είμαι ικανοποιημένος με τις αναπλάσεις



Ο αντιδήμαρχος Βεροιας Και τεχνικών έργων Α.Λαζαρίδης δήλωσε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο ότι οι αναπλάσεις στην Βεροια πάνε σε καλό ρυθμό.

Μάλιστα είπε ότι είναι εντυπωσιασμένος με τις εξελίξεις των έργων.

Τόνισε ότι και καλάθια θα μπούνε και παγκάκια αλλά και εκεί που λιμνάζουν τα Νερα θα γίνουν

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ο μονος .

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο τον κ.Αντιδημαρχο. Εκανε τη Βεροια την χαρα του λαμαρινα. Ολα τα αυτοκινητα κυκλοφορουν χωρις καθρεφτες και με ξεκουμπομενους μασοπιεδες. Για να παρεις στροφη νομιζεις πως θα περασεις την κλωστη στη βελονα. Τοση ακριβια στις κινησεις χρειαζεται. Χαχα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι λογικό κάποιοι να διαμαρτύρονται για τους μασπιέδες και τους καθρέφτες των αυτοκινήτων τους που υποτρίζουν ότι χαλάνε διότι προκειμένου να πάνε για καφέ με το όχημα έμαθαν να τα παρκάρουν πάνω στις στροφές στις διαβάσεις πάνω στα πεζοδρόμια (μπροστά στην καφετέρια) αδιαφορώντας για τους πεζούς πολίτες, τις μαμάδες με τα καρότσια κα τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα που δε μπορούν να περπατήσουν. (Άσχετο…..που είναι η Δημ Αστυνομία και η Τροχαία;) Είναι οι ίδιοι που κάθονται πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από τα καφέ και δεν τραβιούνται να περάσει ο περαστικός. Τώρα που δεν είναι εύκολο να παρκάρουν όπου νάνε γκρινιάζουν γιατί ξεβολεύτηκαν. Είναι και θρασείς διότι αυτοί διαμαρτύρονται συνήθως έντονα. Ευτυχώς όμως για εμάς τους απλούς πολίτες που δεν ανήκουμε στην παραπάνω κατηγορία υπάρχουν και τεχνοκράτες που μας υπολογίζουν κάνοντας έργα σαν την αστική ανάπλαση με τις όποιες ατέλειές τις. Η πόλη αλλάζει, ευτυχώς προς το καλύτερο. Λαϊκούρα υπάρχουμε και εμείς.

Nomikos είπε...

Ας τοποθετηθούν επιτέλους καινούριες πινακίδες ρύθμισης κυκλοφορίας και απαγορευτικές στάθμευσης, να δούμε κάποτε μια ολοκληρωμένη εικόνα του πλάτους του δρόμου που απέμεινε!
Υπάρχουν άκρως επικίνδυνα σημεία όπως η στροφή στους Αγίους Αναργύρους (από πρώην Κάμελοτ έως πλατεία Καρατάσου), το στένεμα λόγω παράνομης στάθμευσης επί της Ανοίξεως (από Αντωνιάδη μέχρι Μ. Αλεξάνδρου)όπου εκεί ήδη είχαμε μικροσυγκρούσεις με τα αυτοκίνητα που ανέβαιναν από το δρόμο κάτω από την παιδική χαρά, αλλά ακούγονται καθημερινά και τα κορναρίσματα των λεωφορείων και των μεγάλων οχημάτων που προσπαθούν να περάσουν !!!
Καθημερινά οι οδηγοί παρκάρουν όπου βρουν στην Ανοίξεως, αφήνοντας μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας και τα απογεύματα όπου δεν υπάρχει αστυνόμευση (ακούτε εκεί στην Τροχαία;) γίνεται το έλα να δεις...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, κύριε Αντιδημαρχε, Δημοτική Αστυνομία, Τροχαία, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΩΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΧ ΜΑΣ,ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΨΕΙΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΙΧ ΜΟΥ ..ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΑΙΣΧΟΣ -ΑΙΣΧΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

OI MONOI ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΠΛΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ.. ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η πιο δυσοίωνη πρόβλεψη είναι πως όλη η πόλη θα "κλείσει" μόλις ολοκληρωθεί το έργο καθώς οι ατέλειες του δεν είναι απλές αλλά σοβαρότατες ενώ οι δημότες κάνουν ως συνήθως ότι τους κατέβει.
Το σοβαρότερο αλλά συνάμα και αναχρονιστικό λάθος, είναι η έλλειψη προστατευμένου και συστηματικού δικτύου ποδηλατόδρομου που θα έλυνε δια παντός την παράνομη στάση και στάθμευση ακόμα και για "ένα λεπτό".
Έτσι η δυσοίωνη πρόβλεψη δείχνει πως η πόλη θα γίνει μια κυκλοφοριακή ζούγκλα γεμάτη εκνευρισμούς και μικροζημίες.

Post Bottom Ad

Σελίδες