Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός

 Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός – «Κάηκε» το ΠασαλιμάνιΤον τρίτο του ευρωπαϊκό τίτλο πανηγυρίζει από χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ και μάλιστα τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση. Στις
19:00 το απόγευμα επιστρέφει η ομάδα στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» προγραμματίζεται να στηθεί υποδοχή ηρώων από τους οπαδούς των «Ερυθρολεύκων».

Real.gr Απονομή από realmedialive
Μετά την Κωνσταντινούπολη, οι Πειραιώτες «άλωσαν» και το Λονδίνο. Ο Ολυμπιακός με επική ανατροπή της διαφοράς των 17 πόντων που προηγούνταν η Ρεάλ στην πρώτη περίοδο, πολύ καλή άμυνα και συγκλονιστικό κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα παιχνίδι επικράτησε τελικά των Μαδριλένων με σκορ 100-88.
 Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός – «Κάηκε» το Πασαλιμάνι
Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο αρχηγός των «Ερυθρολεύκων»Βασίλης Σπανούλης με 22 πόντους, όλους στο δεύτερο ημίχρονο! «Είναι απ” τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Είναι απίστευτο! Δεν συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Στο πρώτο ημίχρονο με μάρκαραν σκληρά, επέστρεψα στα αποδυτήρια και συγκεντρώθηκα, επειδή με χρειαζόταν η ομάδα μου. Πήραμε σωστές αποφάσεις έπειτα το -17, παίξαμε απίστευτη άμυνα και βάλαμε μεγάλα σουτ» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Βασίλης Σπανούλης.
Με την κατάκτηση και της φετινού τίτλου της Ευρωλίγκας οι «Ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στην επίζηλη «ελίτ» μόλις τριών ομάδων που κατακτούν δυο συνεχόμενες φορές το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο μπάσκετ. Μακάμπι Τελ Αβίβ (2004, 2005) και Γιουγκοπλάστικα (1989, 1990, 1991) που είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν πάρει «back to back» τίτλους σε φάιναλ φορ.
 Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός – «Κάηκε» το Πασαλιμάνι
Μια ακόμα ζηλευτή πρωτιά πανηγυρίζει ο «κόουτς» των «Ερυθρολεύκων, ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά Ευρωλίγκα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε στην «O2 Arena» για να στηρίξει την ομάδα του και συμπλήρωσε πως όλη την χρονιά είχαν άγχος, όμως στο Final-4 κατάφεραν και το έδιωξαν και εξέφρασαν την ψυχή τους μέσα στο παρκέ.
Πανευτυχείς και δικαιωμένοι για το σπουδαίο επίτευγμα του Ολυμπιακού μίλησαν οι ιδιοκτήτες της «Ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ αφιέρωσαν στον πατέρα τους την κατάκτηση του τίτλου.
«Ερυθρόλευκα» πανηγύρια και… μπουγέλο
Μετά την απονομή το γλέντι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα διακόπηκε για λίγα λεπτά η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού των «ερυθρόλευκων», Γιώργου Μπαρτζώκα και του αρχηγού της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, καθώς στην αίθουσα εισέβαλαν οι συμπαίκτες τους αλλά και τα αδέρφια Αγγελόπουλοι και τους… μπουγέλωσαν.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε στην «O2 Arena» για να στηρίξει την ομάδα του και συμπλήρωσε πως όλη την χρονιά είχαν άγχος, όμως στο Final-4 κατάφεραν και το έδιωξαν και εξέφρασαν την ψυχή τους μέσα στο παρκέ.
Συγχαρητήρια
Την επιτυχία των «Ερυθρολεύκων» χαιρέτησαν με συγχαρητήρια τηλεγραφήματα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο δήμαρχος του Πειραιά ανακοίνωσε ειδική τιμητική εκδήλωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης.
«Κάηκε» ο Πειραιάς
Το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού ξεσήκωσε τους οπαδούς των Πειραιωτών πουξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και κατέκλυσαν τους δρόμους του Πειραιά για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου.
 Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός – «Κάηκε» το Πασαλιμάνι
Με αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες ακόμα και με τα πόδια κατευθύνθηκαν στο κλασικό σημείο συνάντησης για τους πανηγυρισμούς επιτυχιών του «Θρύλου». Άνδρες, γυναίκες και παιδιά με κασκόλ και σημαίες του Ολυμπιακού γιορτάζουν με ανείπωτη χαρά την κορυφαία επιτυχία της ομάδας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες