Για μια ακόμη φορά κοντά στους αγρότες η Γ Μπατσαρα,εντολή να μην πληρώνουν οι αγρότες στο ΟΣΔΕ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Για μια ακόμη φορά κοντά στους αγρότες η Γ Μπατσαρα,εντολή να μην πληρώνουν οι αγρότες στο ΟΣΔΕ


Την κατηγορηματική απάντηση ότι όλες οι δηλώσεις ΟΣΔΕ υποβάλλονται στα αρμόδια συνεργεία χωρίς κανένα κόστος για τον παραγωγό, δεδομένου ότι όσοι ασχολούνται με τη
συμπλήρωση και συγκέντρωση των δηλώσεων πληρώνονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έλαβε η Βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά σε επικοινωνία της με τον κ. Κώστα Κατσέλη, Διευθυντή του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμου Χαρακόπουλου, αλλά και με τον κ. Κυριάκο Παπασίδη, διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η επικοινωνία της κ. Μπατσαρά έγινε μετά από καταγγελίες αγροτών ότι για μια ακόμη φορά κλήθηκαν φέτος να πληρώσουν ένα απαράδεκτο χαράτσι για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, την ώρα που η κάλυψη του κόστους στο σύνολό του προβλέπεται στην υπογραφείσα σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου και της ΠΑΣΕΓΕΣ.
Για το ίδιο θέμα η κ. Μπατσαρά απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαυτάρη, ζητώντας την παρέμβασή του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην κ. Μπατσαρά που παρεμβαίνει άμεσα για το δίκαιο αίτημα των αγροτών του Νομού μας. Ευχόμαστε να σταματήσουν να απομυζούν με ένα ακόμη χαράτσι τον αγρότη καθώς γίνεται τλείως άδικα καιπροπαντός παράνομα η κάθε παρακράτηση στις δηλώσεις ΟΣΔΕ. Οι άλλοι βουλευτές τι κάνουν? Ο κατά τα άλλα λαλίστατος υπεύθυνος αγροτικού της ΑΝ.ΕΛ (βλέπε Γιοβαννόπουλος) που βρίσκεται? Γιατί δεν παρεμβαίνει?

Post Bottom Ad

Σελίδες