Ημαθία...Δεν έβρισκε Έλληνες εργάτες να μαζέψει τα κεράσια του από το χωράφι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ημαθία...Δεν έβρισκε Έλληνες εργάτες να μαζέψει τα κεράσια του από το χωράφι

Και όμως αν και η ανεργία χτύπησε κόκκινο στην χώρα μας,οι αγρότες δεν μπορούν να βρουν Έλληνες εργάτες να μαζέψουν τα κεράσια τους.
Σήμερα αγρότης παραγωγός από την
Ημαθία  έψαχνε απεγνωσμένα εργάτες να μαζέψει τα κεράσια του για τον φόβο βροχής μην του χαλάσουν και δεν έβρισκε κανέναν.
Όπως είπε στην laikoyra.gr ο κ.Κώστας όλη μέρα χθες και σήμερα προσπαθούσα να βρω κανέναν Έλληνα εργάτη να έρθει να μαζέψω τα κεράσια,με μεροκάματο 30 ευρώ και κανένας μα κανένας δεν σηκώθηκε από το καφενείο να έρθει να μαζέψουμε τα κεράσια.
Τελικά μας είπε πήρε αλλοδαπούς εργάτες αναγκαστικά
Τελικά μάλλον δεν υπάρχει ανεργία 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ego pou eimai Ellinas pantos kai persi graftika kai se lista gia ergatis gis mazi me alla 60 atoma den me pire kaneis.Oloi telika protimate allodapous kai auta pou lete oti psaxnete kai den vriskete ellines gia ergates ta akouo verese. Kata ta alla allilegeih.....

Ανώνυμος είπε...

Λαϊκούρα ξέρω οικογένεια που έχει 5 άντρες σε ηλικία εργασίας , κανένας δεν πάει στα χωράφια ούτε που ψάχνουν τέτοια δουλειά, γυρνάν από πολιτικό σε πολιτικό για καμιά δουλειά σε υπηρεσία και για καμιά ελεημοσύνη. Διαπραγματεύονται βλέπεις τις ψήφους τους και προσπαθούν να τις εξαργυρώσουν. Αυτό έμαθαν μέχρι τώρα αυτό κάνουν. Για να συνεχίζουν να το κάνουν κάποιοι τους δίνουν ελπίδες. Ας πρόσεχαν. Μόνο τυχαία δεν φτάσαμε ως εδώ σαν κράτος και σαν λαός. Στον παγκοσμοιοποιημένο κόσμο που ζούμε δεν σου χαρίζουν τίποτε πια. Ο καθένας θα παίρνει αυτά που αξίζει εκεί πάμε . Πολίτες και πολιτικοί…… όποιος δεν το κατάλαβε κακό του κεφαλιού του. Αν αλλάξουμε εμείς, τότε ίσως αλλάξουμε και τους πολιτικούς, ίσως και τη ζωή μας. «Απλά λαϊκά και ξάστερα» .-

Ανώνυμος είπε...

Νάτος και ο ρουφιάνος που ξέρει μια οικογένεια με πέντε άντρες κ.λ.π. Το νοιάζει τι κάνει ο νγείτονας , αλλά δεν μας είπε το επάγγελμά του , μήπως είναι χαραμοφάης δημόσιος υπάλληλος ?

Ανώνυμος είπε...

Όχι ανώνυμε των 10:24 εργαζόμενος είμαι (προς το παρόν)που δούλεψα εκεί που εσύ ούτε στον ύπνο σου τολμάς να πάς, διότι είσαι πολύ απασχολημένος με το να αναζητάς "ρουφιάνους". Αντί να ψάχνεις λοιπό για ρουφιάνους ψάξε και εσύ για καμιά δουλεία και αν την βρεις ή την βρήκες κοίτα να την κρατήσεις διότι με τέτοια μυαλά μάλλον ψάχνεις λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 10:24. Για να γελάσουμε και λίγο: εσύ σαν ξύπνιος που είσαι, κατάλαβες ότι είναι «ρουφιάνος δημόσιος υπάλληλος». Εγώ δεν ξέρω τι είναι διότι δεν είμαι τόσο ξύπνιος όσο εσύ, θα πρέπει όμως να είσαι ξανθός, δεν είσαι ξανθιά σίγουρα, διότι από όλα τα λεγόμενά του εσύ κατάλαβες τα 5 άτομα και όχι όλα τα άλλα που έγραψε. Είσαι σίγουρα ξανθός διότι οι ξανθιές όταν τις δείχνουν το φεγγάρι αυτές κοιτούν το δάχτυλο, οι ξανθοί όμως όταν τους δείχνουν το φεγγάρι φαίνεται να κοιτούν «ρουφιάνους δημόσιους υπαλλήλους». Καταλάβαμε όλοι ότι από μικρός ήθελες να γίνεις δημόσιος υπάλληλος αλλά τελικά μάλλον δεν τα κατάφερες.

Ανώνυμος είπε...

γαμω το κερατο μου ..... ερχομε εγω για δουλεια που και ποτε ????????????????

Ανώνυμος είπε...

θα βρει εργατες μην κανετε ετσι

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

Post Bottom Ad

Σελίδες