Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές στο συμβούλιο της Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές στο συμβούλιο της Βέροιας

Για μια ακόμη φορά η γέφυρα Κούσιου στο δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας την Δευτέρα..
Τα ίδια Παντελάκη τα ίδια Παντελή μου.
Κάθε φορά το ίδιο θέμα στο
συμβούλιο ώρες ατέλειωτες ,ούτε της Άρτας το γεφύρι να ήταν,που αυτό τέλειωσε κιόλας.
Λες και δεν υπάρχου άλλα προβλήματα να συζητηθούν στον δήμο της Βέροιας.
Η αλήθεια είναι ότι η δημοτική αρχή σήκωσε τα χέρια ψιλά και δεν μπορεί να κάνει τίποτα...Και μάλιστα δεν έχει και κάποιος το σθένος να βγει και να πει δεν μπορούμε βρε παιδιά να τελειώσουμε το έργο τι να κάνουμε,κακό δεν είναι.
Και αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα η δημοτική αρχή ας δώσουν  τα χρήματα πίσω στον άνθρωπο να τελειώνει η δουλειά, ξεφτιλιστήκατε φτάνει.
Και να πούμε και το άλλο....φταίει και ο Κούσιος τώρα που δεν τους λέει φτάνει τα χρήματα πίσω εδώ και τώρα.
Η αλήθεια είναι ότι τα χρήματα υπάρχουν,και δεν φαγώθηκαν όπως λένε κάποιοι,απλώς μερικά ξοδεύτηκα για αυτές τις μελέτες και τις εργασίες που πήγαν στον βρόντο.


2 σχόλια:

Κώστας Π. είπε...

Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην το πληρώσουμε εμείς οι Δημότες το έργο (Τις κολώνες ) γιατί πάντα στο τέλος ο Μακακας τα πληρώνει . Ο κύριος Κούσιος δεν μπορεί να έδωσε τα λεφτά αέρα πατέρα , και να τους είπε πάρτε και βαράτε και άμα πέσετε και έξω όπως ΕΓΙΝΕ ,δεν πειράζει , αυτός θα είναι νομικά καλυμμένος , εμείς τι θα κάνουμε στην περίπτωση που θα κληθεί να πληρώσουμε την ανευθυνότητα της Δημοτικής αρχής . Αλλά όταν δεν υπάρχει αντιπολίτευση τι να το κάνεις , δεν έπρεπε να τους έχει κολλήσει εδώ και καιρό στον τοίχο ο Λάζαρος ???? Αυτό με σκάει εμένα γιατί έχουν γίνει τόσα δημοτικά συμβούλια με το θέμα αυτό , μέσα φωνές, ιστορίες και μετά στο τέλος χαχα χου χαχα και στην τελική δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ και από τις δυο μεριές για το θέμα αυτό . Όμως από την μια είναι καλό γιατί θα ξέρω με ποιους έχω να κάνω στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές .

Ανώνυμος είπε...

Καλά ότι θα τα πληρώσουμε εμείς τελικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι σίγουρο, δεν έμαθες στο προηγούμενο δημ. συμβούλιο που ψήφισαν τα 460 χιλ ευρώ που πρέπει να επιστρέψει ο δήμος στο κράτος για το έργο Σέλι Άνω Σέλι και τις βλακίες που έκαναν συγκεκριμένα άτομα στο δήμο; Και αυτά ποιος νομίζεις θα τα πληρώσει; Το θέμα είναι να τα πληρώσει και στις δύο περιπτώσεις αυτός που έφταιξε, δηλ. έφταιξε ή όχι πρώην αντιδήμαρχος που είναι ανακατεμένος και στα δύο έργα ή κάποιος άλλος; Και η Δήμαρχος τι κάνει ; ; ; τους καμαρώνει…..

Post Bottom Ad

Σελίδες