Στις εργασίες της ολομέλειας η Γ.Μπατσαρά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

28 Μαΐ 2013

Στις εργασίες της ολομέλειας η Γ.ΜπατσαράΣτις εργασίες της 2ης Ολομέλειας του Δικτύου «Ελένη Σκούρα» για την ίση συμμετοχή των γυναικών στις πολιτικές διαδικασίες και τα κέντρα λήψης αποφάσεων, που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε η Βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά.

Η Ολομέλεια του Δικτύου διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής».

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Βάσω Κόλλια και η Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, Ιφιγένεια Καρτσιώτου, ενώ εισηγήσεις πραγματοποίησαν η Σοφία Βούλτεψη, Βουλευτής Β΄ Αθηνών και Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και η Λίνα Παπαδοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στην Ολομέλεια παρευρέθηκαν επίσης η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών Μαγδαληνή Καρακόλη, γυναίκες Δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων της Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας των Πολιτών από το Βόρειο Αιγαίο, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Το Δίκτυο «Ελένη Σκούρα», στο οποίο συμμετέχουν φορείς και προσωπικότητες, ενθαρρύνει και υποστηρίζει τη συμμετοχή των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής. Αποτελεί μόνιμο μηχανισμό ανταλλαγής απόψεων και εμπειρογνωμοσύνης για ζητήματα που αφορούν στην ίση συμμετοχή των γυναικών στις πολιτικές διαδικασίες και στην ισότιμη αντιπροσώπευση των γυναικών σε όργανα, θέσεις και διαδικασίες εξουσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-poltiki.gr ή να απευθυνθείτε στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (τηλ: 210-3898000, e-mail: kethi@gynaikes-politiki.gr).

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες