Έτσι υποδέχθηκαν τους επισήμους στην Χαρίεσσα στις εκδηλώσεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Έτσι υποδέχθηκαν τους επισήμους στην Χαρίεσσα στις εκδηλώσεις





 Διαμαρτυρήθηκαν με τον δικό τους τρόπο οι κάτοικοι της Χαρίεσσας για το θέμα με τα φωτοβολταϊκά προς τον δήμαρχο Νάουσας,που τα έσοδα δεν πάνε στο χωριό τους,οι επίσημοι την ώρα της εκδήλωσις είδαν αυτά τα πανό   και ήταν όλοι
σε αμηχανία.
Πλήθος Κόσμου παρακολούθησε τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής Στην Χαρίεσσα. Όλοι οι βουλευτές του Νομού έδωσαν το παρόν, από την περιφέρεια ήταν ο κ. Καλαϊτζίδης  καθώς και η κ.Μπαλτατζίδου, από την Δημοτική Αρχή ήρθε ο κ.Δήμαρχος Νάουσας με όλους τους Αντιδημάρχους τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ (για πρώτη φορά όλοι μαζί πηγαίνουν σε μια τέτοια εκδήλωση), ο κ.Δήμαρχος αποχώρησε από τις εκδηλώσεις με την λήξη της λειτουργίας μαζί με την συνοδεία του, πλην του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αντιδημάρχου Ανθεμίων-Ειρηνούπολης.

2 σχόλια:

tsolo είπε...

δουλειές με επιδότηση είναι απατεωνιές για να πλουτίζουν οι άπληστοι ΑΠΕτεώνες.
Κάθε έργο ΑΠΕ πληρώνεται μέχρι δεκάρας απ τους καταναλωτές της ΔΕΗ, αφού η kw κοστίζει υπερδιπλάσια τιμή από την τιμή τους ρεύματος που παράγεται απτα θερμοηλεκτρικά, τα οποία όχι μόνο δεν κλείνουν αλλά πωλούντσαι... και κατασκευάζονται και νέα.
Σε μια καπιταληστρική οικονομία που πρεσβεύει τον ανταγωνισμό και απαγορεύει δια ροπάλου τις επιδοτήσεις, νομοθέτησαν την επιδότηση της ενέργειας από ΑΠΕτεωνιές για να στηριχτεί η βαριά βιομηχανία των βορειοευρωπαίων, οι οποίοι πλέον άρχισαν και κλωτσάνε και κόβουν τα σχέδια για νέες "επενδύσεις" στο έδαφος τους.
Κοροϊδέψαν τον κόσμο με τον μύθο της κλιματικής αλλαγής για να στήσουν μια φάμπρικά που εξυπηρετεί μονοπωλιακά τα συμφέροντα τους.
Ανεβάζουν το κόστος της ενέργειας, διαλύουν τη βιομηχανία στις φτωχές χώρες, αρπάζουν απ το πορτοφόλι μας το χρήμα και επενδύουν στον φόβο για την καταστροφή του πλανήτη, ο οποίος όχι απλά δεν κινδυνεύει με υπερθέρμανση αλλά ψύχεται...
Με τις 300+ ανεμογεννήτριες στο Βέρμιο και τα χιλιάδες φωτοβολταϊκά εκτινάσουν το τιμολόγιο της ΔΕΗ στα ύψη
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/649346

Ανώνυμος είπε...

Η προσπάθεια και μόνο που γίνεται από τους κατοίκους και από τον πρόεδρο τους αξίζει συγχαρητήρια και να έχουν πάντα στην σκέψη τους τα λόγια κάποιου απλού ανθρώπου που έγραψε την δική του ιστορία:

«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά τους νικάς».

Μαχάτμα Γκάντι.

Post Bottom Ad

Σελίδες