Απάντηση του ΚΤΕΛ Ημαθίας σε δημοσίευση της Λαικούρας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Απάντηση του ΚΤΕΛ Ημαθίας σε δημοσίευση της Λαικούρας





Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τα εκπτωτικά φοιτητικά εισιτήρια, αλλά και προς άρση κάθε παρανόησης, από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ημαθίας διευκρινίζονται τα εξής:


Όλοι οι φοιτητές και σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ δικαιούνται έκπτωση 25% και 50% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε εξάρτηση με τον τόπο διαμονής τους και τον τόπο φοίτησής τους και τον προορισμό που επιλέγει.

Η έκπτωση 50% ισχύει από τον τόπο διαμονής του φοιτητή προς τον τόπο φοίτησής του. Δεν ισχύει για άλλους προορισμούς, άσχετους με τους τόπους διαμονής και φοίτησης.

Η έκπτωση 50% ισχύει και στην περίπτωση που δεν υπάρχει απ’ ευθείας δρομολόγια από τον τόπο κατοικίας του προς τον τόπο φοίτησής του και αντίστροφα, οπότε είναι αναγκαία η μετεπιβίβασή στον άξονα διαδρομής, με ενδιάμεσο σταθμό μετεπιβίβασης.

Από τη στιγμή που υπάρχει απ’ ευθείας δρομολόγιο από τον τόπο κατοικίας του προς τον τόπο φοίτησής του και αντίστροφα, η έκπτωση 50% ισχύει μόνο από τις αφετηρίες και όχι από ενδιάμεσους σταθμούς.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μετάβασης προς οποιοδήποτε άλλον προορισμό, ισχύει η έκπτωση 25% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου.

Επισημαίνεται ακόμη ότι για την έκδοση εκπτωτικού εισιτηρίου, πέραν της φοιτητικής, είναι απαραίτητη και η αστυνομική ταυτότητα.



Από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις διευκρινίσεις πρώτα πρέπει να τις κάνουν σαφείς στους υπαλλήλους τους και μετά να τις ανακοινώνουν, για να προλαβαίνουν κάθε είδους "παρανοήσεις".

Nomikos είπε...

Την πλημμελή ενημέρωση των υπαλλήλων δεν πρέπει να την πληρώνει ο πολίτης-πελάτης.
Στην περίπτωση που αναφέρθηκε στον αυτό ιστότοπο, η υπάλληλος επέδειξε "ακαμψία υπέρ του δέοντος" ενώ θα μπορούσε να λύσει το θέμα με ένα τηλέφωνο στη διοίκηση.
Επίσης, οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο φέρει φωτογραφία του πολίτη και "στρογγυλή του Κράτους σφραγίδα" αποτελεί απόδειξη ταυτοπροσωπείας και δεν χρειάζεται η επίδειξη άλλου σχετικού αποδεικτικού.

Post Bottom Ad

Σελίδες