ΣΟΚ!!! Βρήκε τραγικό θάνατο κάνοντας parkour (PHOTOS) - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΣΟΚ!!! Βρήκε τραγικό θάνατο κάνοντας parkour (PHOTOS)



Ένας 17χρονος οπαδός του parkour βρήκε τραγικό θάνατο, όταν στην προσπάθειά του να πετύχει ένα δύσκολο ακροβατικό, έπεσε με δύναμη από μία γέφυρα 37 μέτρων...

χτυπώντας με δύναμη στο νερό, στην επαρχία Sichuan της νότιας Κίνας. Ο Wang Zijian πνίγηκε, αφού έπεσε με δύναμη στα νερά του ποταμού, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Το parkour, που είναι ένα άθλημα το οποίο περιλαμβάνει περίπλοκα ακροβατικά σε αστικά σκηνικά, όπως μπαλκόνια και ψηλά κτίρια, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές, έπειτα από την εμφάνισή του σε ταινίες όπως τα James Bond και η τριλογία Bourne.

"Είπε πως είχε ένα πολύ δυνατό αίσθημα ότι θα κατάφερνε το πήδημα, για αυτό κάλεσε όλους τους φίλους του να τον συναντήσουν στη γέφυρα" δήλωσε ένας φίλος του Wang.

"Όταν φτάσαμε στη γέφυρα, μας έδωσε το κινητό του τηλέφωνο και μας ζήτησε να το βιντεοσκοπήσουμε".

Η πτώση του Wang, όμως, δεν είχε την κατάληξη που περίμενε, αφού ο νεαρός έπεσε άτσαλα στο νερό, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί.

"Για μία στιγμή εμφανίστηκε στην επιφάνεια του νερού και προσπάθησε να κολυμπήσει, ωστόσο μετά εξαφανίστηκε κάτω από το νερό και δεν ξαναβγήκε ποτέ" δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: newsbomb.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος πηδάει πολλά παλούκια...

Post Bottom Ad

Σελίδες