Ημερίδα της αστυνομίας στην Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ημερίδα της αστυνομίας στην Βέροια

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων πραγματοποιεί το   Σάββατο, 27 Απριλίου 2013, ώρα 11.00 π.μ. στη Βέροια, Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον», Ημερίδα με θέμα «Και οι Αστυνομικοί έχουν μάνες - Η οικογένεια του Αστυνομικού σε συνθήκες κρίσης», με συντονιστή εργασιών το δημοσιογράφο κ. Πάσχο ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ και εισηγητές διακεκριμένους επιστήμονες.
Αφορμή για τη διοργάνωση της Ημερίδας στάθηκε η δημόσια έκφραση διαμαρτυρίας από την μητέρα αστυνομικού έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης, ανήμερα της προσαγωγής στον Εισαγγελέα των κατηγορουμένων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης. Με την πρωτοβουλία της αυτή, αφύπνισε συνειδήσεις και γι' αυτό χρήζει δημόσιου επαίνου και θαυμασμού. Εξάλλου με την πράξη της αυτή μας καλεί η ίδια να αντιμετωπίσουμε με περισσότερο πείσμα και αγωνιστικότητα τα χρόνια προβλήματα της αστυνομικής οικογένειας, αξιοποιώντας και τις επιστημονικές προσεγγίσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της Ημερίδας.
Στα πλαίσια της ανωτέρω Ημερίδας, η Ομοσπονδία μας, θα βραβεύσει τη συγκεκριμένη μητέρα, τιμώντας στο πρόσωπό της τις μητέρες όλων των Ελλήνων Αστυνομικών.




    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ


«Και οι Αστυνομικοί έχουν μάνες»
Η οικογένεια του Αστυνομικού σε συνθήκες κρίσης

Συντονιστής εργασιών: Πάσχος ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες