Νέο κόμμα στα σκαριά ετοιμάζουν Ημαθιώτες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Νέο κόμμα στα σκαριά ετοιμάζουν Ημαθιώτες


Παρά τις δυσκολίες των καιρών εντυπωσιακή συγκέντρωση στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας είχε ο Γιώργος Φλωρίδης σήμερα Τρίτη 30/04/2013 στην Ελιά.
Η συζήτηση κράτησε πάνω από ένα τρίωρο και το ενδιαφέρον ήταν ότι σε αυτήν συμμετείχαν στελέχη κύρους,  που κατά καιρούς υπηρέτησαν τον πολιτικό τους χώρο από σημαντικές θέσεις.

Αναφέρουμε ενδεικτικά τον Τάκη Μωραλίδη από τα ιστορικά στελέχη , υποψήφιο βουλευτή σε παλαιότερες εκλογικές μάχες, τον Ιορδάνη Ελευθεράκη γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής επί σειρά ετών, την Φιλιώ Καρανικολοπούλου υποψήφια βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές , τον Τάσο Τασιόπουλο πρώην Δήμαρχο του Δήμου Αντιγονιδών , τον ιδιοκτήτη του Ράδιο Αλεξάνδρεια Τάσο Καμπάνη ,την Κουκουρίκου Αρίστη εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ,τους δημοσιογράφους Χάρη Καφτεράνη και Στέλιο Κουρνιάκο και το ιστορικό στέλεχος Μίλτο Τσουχλιάρα .Επίσης στην παρέα ενσωματώθηκε με μικρή καθυστέρηση ο δικηγόρος και υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο της Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης.

Η συζήτηση πληροφορηθήκαμε ότι περιστράφηκε γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα , ενδεχόμενο που αντιμετωπίστηκε θετικά  και με αισιοδοξία.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το περιβάλλον Φλωρίδη ,  επιβεβαίωσαν την συνάντηση , μιλώντας για συνάντηση παλαιών φίλων , δεν αρνήθηκαν  την προοπτική δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα   αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα!

Η Ημαθία φαίνεται να είναι ισχυρός και προνομιακός χώρος για τον Γιώργο Φλωρίδη και οι πληροφορίες μιλούν για αποκόμιση θετικότατων εντυπώσεων για την ποιότητα των στελεχών και σε σύντομο χρόνο νέα διευρυμένη συνάντηση φίλων της νέας αυτής πολιτικής προσπάθειας 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός του Μωραλίδη, ο σοφός λαός λέει, «περσινά ξινά σταφύλια» και εσύ σαν «Λαϊκούρα κάτι θα έχεις ακουστά… άντε τώρα με τέτοια σταφύλια να κάνεις κρασί. Βρε μανία ορισμένοι να μας σώσουν, δε θέλουμε ρε παιδιά αρκετά μας σώσατε…

Ανώνυμος είπε...

Να δείτε που το ΠΑΣΟΚ από τις πολλές συνιστώσες που αναπτύσσει, στο τέλος θα γίνει «ΣΥΡΙΖΑ»… έ ρε Σύριζα που σας χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Λαικουρα, καλο θα ηταν να ενημερωνοσουν λιγο καλυτερα πριν κανεις τετοιο ρεπορταζ με τοση βαρυτητα! Ο Φλωριδης εχει απο το 2011 μια πολιτικη κινηση ονοματι Κοινωνικος Συνδεσμος που συμμετεχουν διαφοροι! Επισης κοιτα εναν αλλο φορεα την Κοινωνια Αξιων!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πρέπει να είσαι ήδη σωμένος από παλιά....

Post Bottom Ad

Σελίδες