Κάνουν πλάκα η δήμαρχος Βέροιας με τον Τσαβδαρίδη σε βάρος των πολιτών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Κάνουν πλάκα η δήμαρχος Βέροιας με τον Τσαβδαρίδη σε βάρος των πολιτών

Όταν ένας δήμος όπως η Βέροια δεν έχει δήμαρχο,δεν έχει αντιπολίτευση,τότε ο δήμος πάει κατά διαόλου..

Με λίγα λόγια Ουσουτζόγλου Τσαβδαρίδης κάνουν πλακίτσα στο δημοτικό συμβούλιο και
μαλώνουν μόνο όταν είναι μπροστά οι δημοσιογράφοι,για το θεαθήναι.

Μετά από αυτά,δεν θα έχει δρόμους ο δήμος της Βέροιας,δεν έχει ιατρεία,και πολλά άλλα,και πως να έχει άλλωστε με αυτό το ελλιπές δημοτικό συμβούλιο;

Και τώρα Ουσουτζόγλου Τσαβδαρίδης μαλώνουν  για τα μάτια του κόσμου για το ιατρείο στα ριζώματα,για τις αναπλάσεις και πολλά άλλα.

Ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον δεν φταίει κανείς από τους δύο,και βομβαρδίζουν και οι δύο με δελτία τύπου ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει,για το κάθε ιατρείο και για την κάθε λακκούβα του δήμου.

Να σας πως εγώ ποιο φταίει...Ο δημότης που δες σας στέλνει από εκεί που ήρθατε.

Ανεπαρκής σαν αρχηγός αντιπολίτευσης ο Λ.Τσαβδαρίδης κατά την άποψη μας στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας,και μια ανεπαρκής δήμαρχος που δεν μπορεί να κάνει ένα έργο ακόμα και με χρήματα που υπάρχουν π.χ όπως η γέφυρα Κούσιου και πολλά άλλα.

Φτάνει πια η υποκρισία,ο κόμπος έφτασε στο χτένι,ο ένας το μυαλό του στο σύνταγμα και η άλλη πως να κάνει καμιά εκδρομή για καμιά Κωνσταντινούπολη 

Ο κόσμος νομίζουν τρώει κουτόχορτο και χάφτουν αυτά που πασάρουν σε εμάς τα ΜΜΕ με τα δελτία τύπου για να τα διαβάζετε εσείς οι αναγνώστες.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί αντί να καθίσουν να βρουν μια λύση για το δήμο όλοι μαζί,αυτοί πετάνε χαρταετό μέσα στο χιόνι,και φταίει αυτός για το ιατρείο όχι φταίει αυτή.. 

Άραγε πόσο καιρό έχετε να πάτε σε κανένα χωριό του δήμου σας,να καθίσετε να ακούσετε τα προβλήματα τους;Μάλλον χρόνια πολλά....
Αλλά πως να πάτε.....

Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα σας μεταδώσουμε την πλακίτσα που κάνουν οι δυο τους μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, εν ώρα διαλείμματος,που είναι όλο γελάκια και χαρούλες Ουσουτζόγλου και Τσαβδαρίδης λες και είναι στην ίδια παράταξη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες