Ημαθία.Έκλεβαν αυτοκίνητα και μετά πουλούσαν τα ανταλακτικά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

29 Απρ 2013

Ημαθία.Έκλεβαν αυτοκίνητα και μετά πουλούσαν τα ανταλακτικά


Δικογραφία σχηματίστηκε ύστερα από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, σε βάρος δύο επιπλέον ημεδαπών ηλικίας 37 και 48 ετών, που συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση που ενεχόταν σε κλοπές Ι.Χ.
Φορτηγών (αγροτικών) οχημάτων και τεμαχισμό αυτών, με σκοπό την αποσυναρμολόγησή τους σε ανταλλακτικά.

Αρχικά είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σε βάρος ενός 43χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής (Σχετικό το από 12.08.2013 Δελτίο Τύπου μας).

Από τη συστηματική αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι δύο ημεδαποί 37 και 48 ετών μαζί με τον προαναφερόμενο 43χρονο είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, που ενέχονταν σε κλοπές Ι.Χ. Φορτηγών οχημάτων με σκοπό την πώληση των ανταλλακτικών τους, αφού πρώτα τα αποσυναρμολογούσαν.

Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών του, μεταξύ άλλων διευκρινίστηκαν οι ρόλοι και η ιεραρχική σχέση των μελών της ομάδας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο 37χρονος ως ιθύνων νους της οργάνωσης, είχε το ρόλο του εντοπισμού των οχημάτων, της αφαίρεσής τους και της διάθεσης των ανταλλακτικών προς πώληση. Ο 48χρονος συμμετείχε στην αφαίρεση των οχημάτων, ενώ ο 43χρονος αναλάμβανε την τμηματοποίηση των οχημάτων σε ανταλλακτικά και την αλλοίωση των αριθμών πλαισίου τους, αποκομίζοντας ως αμοιβή από τον 37χρονο το χρηματικό ποσό των (500) Ευρώ για κάθε όχημα που τεμάχιζε.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται  για την πλήρη διερεύνηση της  υπόθεσης.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες