Γ. Μπατσαρά στον υφυπουργό Δικαιοσύνης «Να έλθετε στα εγκαίνια με το παραχωρητήριο!» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Γ. Μπατσαρά στον υφυπουργό Δικαιοσύνης «Να έλθετε στα εγκαίνια με το παραχωρητήριο!»

Γεωργία Μπατσαρά στον υφυπουργό Δικαιοσύνης για το παλιό δικαστικό μέγαρο: «Να έλθετε στα εγκαίνια με το παραχωρητήριο!»
Συγκεκριμένη ημερομηνία υπογραφής της παραχώρησης του παλιού δικαστικού μεγάρου στην κοινωνία της Βέροιας, αν όχι το ίδιο το παραχωρητήριο, ζήτησε από τον υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Καραγκούνη η βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά, με την ευκαιρία της επίσκεψης της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης στη Βέροια την Παρασκευή, για τα εγκαίνια του νέου δικαστικού μεγάρου.
«Για να γίνει έργο αυτό το πανέμορφο και χρήσιμο έργο, κτήμα του υπουργείου Δικαιοσύνης πια, βοήθησε όλη η τοπική κοινωνία. Δικηγορικός σύλλογος, δικαστικό σώμα, αυτοδιοίκηση, όλοι. Δεν οφείλουμε ως πολιτεία να τους ευχαριστήσουμε με την ικανοποίηση του αιτήματος παραχώρησης του παλιού δικαστικού μεγάρου στον δήμο Βέροιας; Κι αυτός δεν είναι ο καταλληλότερος χρόνος για κάτι τέτοιο;» φέρεται να είπε η βουλευτής στον υφυπουργό, ζητώντας να μεταφέρει το δίκαιο αίτημα και στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες