Έφυγε ο Καλαϊτζίδης από την Βέροια και έπεσε το κλάμα της αρκούδας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Έφυγε ο Καλαϊτζίδης από την Βέροια και έπεσε το κλάμα της αρκούδας

Οριστικά τελείωσε από την ομάδα της Βέροιας ο κ.Καλαϊτζίδης....

Ο κ.Καλαϊτζίδης μετά την βιαστική δήλωση που έκανε προτού τελείωση η συμφωνία (συμβόλαιο)
είχε πει ότι ο
κύκλος του τέλειωσε στην Βέροια.

1)Πως μπορεί κάποιος να  ερμηνεύσει αυτή την δήλωση όταν κάποιος  λέει στην επιστολή του (έκλεισε ο κύκλος μου);

Εμείς το ερμηνεύουμε ότι δεν ήθελε άλλο να μείνει στην ομάδα,και αφού έκλεισε ο κύκλος ,πως μπορεί να ξανά ανοίξει ένας κύκλος, και ποιον περίμενε να το ανοίξει κιόλας.

2)Δεν ανέφερε ούτε τυπικά κάποιους συνεργάτες του, ένα τυπικό ευχαριστώ τουλάχιστον στην δήλωση(πχ Λαναρής που μάτωσε στην ομάδα)

Άραγε σε ποιον ήθελε να στείλει μήνυμα ο κ.Καλαϊτζίδης η εγώ η ο Λαναρής;διαφορετικά γεια σας.

Και που ξέρετε αν ο κ.Καλαϊτζίδης δεν έθεσε κάποιους όρους στην διοίκηση μέσου τρίτου και δεν έγιναν δεκτή...Λέμε εμείς τώρα. 

Κάποιοι κλαίνε και οδύρονται για τον Καλαϊτζίδη που έφυγε από την Βέροια,μιλάμε για πολύ κλάμα πλημμύρα στην Βέροια,βαρκούλες αρμενίζουν.

Εμείς τους λέμε να μην ανησυχούν κάποιοι,γιατί η διοίκηση  της Βέροιας μιλάει με τρανταχτά ονόματα αυτήν την στιγμή,και όχι με αλογόμυγες,ο στόχος θα είναι ψιλά αυτήν την φορά,και η Βασίλισσα θα έχει την θέση που της αρμόζει. 

Και επιτέλους έχετε και λίγο εμπιστοσύνη σε κάποιους που έφτασαν την ομάδα ψιλά,δεν την πονάτε περισσότερο από κάποιους...

Σε επόμενες αναρτήσεις θα σας  πούμε και κάποια ονόματα που μιλάει ο πρόεδρος,αύριο το πρωί έχει ήδη μια μεγάλη συνάντηση.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ασχολησου με τον παοκ σου και αφησε τη ΒΕΡΟΙΑ σ'αυτους που την πονανε και την αγαπανε. Τι να τα κανω τα ονοματα οταν η "αλογομυγα" εχει δειξει επανηλημμενα οτι κανει σωστη δουλεια κ με αποτελεσματα?

Post Bottom Ad

Σελίδες