Έσωσε το σπίτι του και κούρεψε το χρέος κατά 70.000 ευρώ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Έσωσε το σπίτι του και κούρεψε το χρέος κατά 70.000 ευρώ



Το καλύτερο δώρο του Πάσχα επιφύλασσε το Ειρηνοδικείο Ιεράπετρας για έναν 44χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών με τραπεζικά χρέη 150.000 ευρώ. 
Πρόκειται για μία ακόμη δικαστική απόφαση για κούρεμα χρέους που βασίστηκε στο νόμο “Κατσέλη” δίνοντας ανάσα στον χρεωμένο δανειολήπτη, με σύζυγο άνεργο, και χρέος 150.000 ευρώ σε τέσσερις Τράπεζες και σε 6 Τραπεζικά προϊόντα.

Με την υπαρ.80/2013 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ιεράπετρας, του χορηγήθηκε:

1) Περίοδος χάριτος, τεσσάρων ετών, σώζοντας την μοναδική κατοικία της οικογένειας από την ρευστοποίηση (μία πετρόκτιστη διώροφη κατοικία)

2) Έσωσε τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας, αλλά και

3) "Κούρεψε" το χρέος του κατά 48% περίπου δηλ. του διαγράφηκε χρέος 70.150 Ευρώ, και σώθηκε όλη του η περιουσία (κινητή και ακίνητη).

Ο 44χρονος δανειολήπτης καλείται πλέον να πληρώσει επί τετραετία 48 μηνιαίες δόσεις των 350 Ευρώ για το χρέος, δηλαδή θα πληρώσει 16.800 Ευρώ και για την διάσωση της κατοικίας του το ποσό των 350 Ευρώ, αναλογικά στις Τράπεζες σε 183 μηνιαίες δόσεις.

Στον απόηχο της απόφασης, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, συγχαίρει για μια ακόμα φορά, τους Δικαστές της Κρήτης, που "νοιώθουν" τους χειμαζόμενους από την οικονομική κρίση της χώρας μας καταναλωτές, και με τις τόσο σημαντικές αποφάσεις τους, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι, πραγματικά, βιώνουν την δυσκολία των καταναλωτών. Κάθε δανειολήπτης μπορεί να απευθυνθεί στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, και εκεί θα τύχει δωρεάν οδηγίες και συμβουλές.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες