Έρχεται λασποβροχή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Έρχεται λασποβροχή

 Έρχεται λασποβροχήΝεφώσεις παροδικά αυξημένες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με βροχοπτώσεις στην Ήπειρο, Μακεδονία και τη Βόρεια Θεσσαλία περιμένουμε σήμερα.
Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα, ενώ η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου, 13 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 24 βαθμούς στην Κρήτη και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Νότιο Αιγαίο από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια τμήματα της Αττικής περιμένουμε σήμερα . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Νεφώσεις με παροδικές βροχοπτώσεις θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη Μακεδονία και βαθμιαία και στη Θράκηπεριμένουμε σήμερα. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει από το βράδυ ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις εντάσεως έως και 5 μποφόρ ενώ στα ανατολικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και Πελοπόνησο, αναμένονται νεφώσεις με βροχές κυρίως στα βόρεια τμήματα και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί εντάσεως έως και 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια
, θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, ενώ θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές.Οι άνεμοι μέτριοι θα φτάσουν τα 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τοπικά θα φτάσουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα εκδηλωθούν νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες