Μπράβο στα παιδιά της καθαριότητας στον δήμο Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μπράβο στα παιδιά της καθαριότητας στον δήμο Βέροιας


Καλημέρα σας οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά στην καθαριότητα του δήμου της Βέροιας,διότι εδώ και καιρό είχαν κλαδευτεί στην περιοχή της Μπαρμπούτας κάτι λουλούδια από το πάρκο και χόρτα από κάποιους κατοίκους,και εδώ και καιρό ήταν πεταμένα έξω στον δρόμο,αν και πήραμε στον δήμο τηλέφωνο κανείς δεν έκανε τίποτα...Με ένα τηλέφωνο που κάναμε στα παιδιά της καθαριότητας που το ζητήσαμε από κάποιον πολίτη  αμέσως τα παιδιά την επόμενη ημέρα ήρθαν με φορτηγό και τα έκαναν λαμπίκο όλα.
Μπράβο σας..
Κάτοικος της Μπαρμπούτας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AYTA NA TA AKOUEI O K.ΘEODORIDIS KAI O K.PAYLIDIS POU TOYS EIXAN KAI TOUS EXOUN STIN APAXIOSI

Ημαθιώτης είπε...

Ανώνυμε 2:23 μάλλον είσαι υπάλληλος καθαριότητας ή συγγενής αυτού και έχεις άχτι με κάποιους ανθρώπους αλλιώς δεν εξηγείτε τόση αντιπάθεια! Σας πείραξε που ο κος Θεοδωρίδης σας έβαλε να δουλεύετε κανονικά και όχι να πηγαίνετε στις 7 και στις 9 να είστε για μπουγάτσα ή να ψήνετε. Σας χαλάει η άποψη του κου Παυλίδη για ιδιωτικοποίηση γιατί μπήκε το αυγό στον.. και αποφασίσατε να δείξετε στο κόσμο ότι κάτι κάνετε! Στα καλέσματα του κου Θεοδωρίδη για εθελοντικό καθαρισμό που ήσασταν; Μόνο πολίτες πηγαίναμε! Γιατί εγώ δεν είδα κάποιον να είναι υπάλληλος καθαριότητας εκεί δίπλα μου. Αλλά ξέχασα! Είναι εκτός ωραρίου! Με τους προηγούμενους αντιδημάρχους δούλευαν και Κυριακές κάποιοι υπαλληλοι για να πάρουν τον εξτρα μισθό και ενα ρεπό την εβδομάδα! Αλλά επειδή τους κόπηκε η παροχή αυτή τους έφταιγε ο κος Θεοδωρίδης κι έβγαζαν ανακοινώνησεις! Ακόμα και αν έχουμε νέο αντιδήμαρχο καθαριότητας ακόμα ασχολούμαστε με τους πρώην. Έχουμε πρωθυπουργό το Σαμαρά και λέμε τι έκανε ο Μητσοτάκης! Η χώρα προχωράει δεν πάει πίσω, γιατί μόνο πίσω με τους κριτές του καναπέ!
Άλλοι ψάχνουν για μια δουλειά κι άλλοι που την έχουν αντι να δουλέψουν και να σεβαστούν τον πολίτη που είναι άνεργος διαμαρτύρονται για οτιδήποτε και πίνουν καφεδάκια στις 10 και 11 η ώρα το πρωί!

Επίσης! Γιατί οι κάτοικοι να κλαδέψουν κάτι λουλούδια και να τα παρατήσουν; Είναι υποχρεωμένοι οι υπάλληλοι να τρέχουν πίσω τους; Πάλι καλά που δεν τα έβαλαν στον κάδο ανακύκλωσης! Η σωστή δουλειά θα ήταν να καλούσαν το τμήμα περιβάλλοντος και να φροντίσει αυτό εφόσον ο χώρος είναι δημόσιος κι όχι αυλή κάποιου γνωστού Βεροιώτη να πάνε οι υπάλληλοι περιβάλλοντος σε ώρα εργασίας να κάνουν τη δουλειά τους!

ΥΣ: Ας κάνει και η δημοτική αστυνομία τη δουλειά της κόβωντας καμία κλήση σε όσους μολύνουν! Τρως το κρουασάν και πετάς το χαρτί κάτω, να έρθει ο υπάλληλος να σκουπίσει! Τι λετε ρε παιδια; Πρόστιμο και να το πάρεις από κάτω να το πετάξεις στο κάδο! Στο σχολείο δεν σας τα μάθανε; Σε άλλη χώρα πήγαινα σχολείο ή ο δάσκαλος μου είχε κάτι special που δεν είχαν οι άλλοι;! Κι αν είναι απαραίτητη η ιδιωτικοποίηση ναι να γίνει! Ο κίνδυνος απόλυσης στον ιδιώτη σε αντίθεση με τη μόνιμη θεσούλα στο Δήμο ή το Κράτος ίσως κάνει πολλούς να σκεφτούν να δουλέψουν πιο σωστά!

ΥΣ2: Γράψτε ελληνικά, έχουμε την ομορφότερη γλώσσα και κάποιοι τη σκοτώνουν! Ας είναι ανορθόγραφος δεν πειράζει. Αλλά όχι greeklish!

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΑΘΙΩΤΗ, μυγα σε τσιμπησε και χτυπιεσαι τοση ωρα υπερ του κ.θεωδοριδη και του κ.παυλιδη μιας και εισαι εθελοντης δεν ερχεσαι στον προμηθεα να κα8αρισεις μερικες αυλες στα οικοπεδα που εχω και ασε κατα μερος την προπαγανδα .ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΩΔΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ .????????

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΑΘΙΩΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΘΕΩΔΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥN; ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΘΕΩΔΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ???????????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑ. ΚΛΑΔΕΨΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ…. ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΒΑΛΑ ΚΡΥΦΑ ΦΩΤΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΓΟΜΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ κ. ΘΕΩΔΟΡΙΔΗ.Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΜΟΥΝΑ ΕΓΩ, ΤΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΕΚΑΝΑ,ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

Υ.Γ Η ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΗΜΙΑ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...

Κυριακος είπε...

Ποιος ασχολειται με τους καθυστερημενους;

προς ΗΜΑΘΙΩΤΗ 3:31 Μ.Μ.
αναφερεις σε κειμενο σου τον Μ...ητσοτακη? Καθυστερημενος.

προς ΑΝΩΝΥΜΟ 4:49 Μ.Μ.
απαγορευεται να μαζευονται κλαδια απο ιδιωτικο χωρο, εισαι καθυστερημενος για να ζητας κατι τετοιο;

προς ΑΝΩΝΥΜΟ 4:58 Μ.Μ.
κουμαντο στη τσεπη του θοδωριδη θα κανεις; ειλικρινα, εισαι καθυστερημενος;

προς ΑΝΩΝΥΜΟ 9:00 Μ.Μ.
και μονο οτι λες οτι εβαλες τα κλαδια στους καδους δειχνει οτι εισαι καθυστερημενος, δεν σε ρωταω. Αν ειναι να κανεις κατι, να το κανεις σωστα και οπως πρεπει, οχι με το να κανεις ενα καλο να κανεις και δυο στραβα.

Και για να μην πειτε μπαρουφες, μπραβο στον εθελοντισμο, καλα κανετε και ειστε εθελοντες και καθαριζετε τις βρωμιες των ηλιθιων συμπολιτων μας. Εγω ΔΕΝ ειμαι εθελοντης, ειμαι ομως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ. Οποιον βλεπω να πεταει το οτιδηποτε με τροπο που δεν πρεπει, τον καρφωνω. Ειμαι καθυστερημενος; ΟΧΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΥΣΥΝΕΊΔΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Post Bottom Ad

Σελίδες