Ρε τι είπε ο άνθρωπος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ρε τι είπε ο άνθρωπος


Να επιστρέψουν στα χωράφια και να εγκαταλείψουν τους δρόμους κάλεσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος τους αγρότες.
Χαρακόπουλος: Να επιστρέψουν στα χωράφια
Ο κ. Χαρακόπουλος εξήγησε ότι η κυβέρνηση εξάντλησε όλα τα ρεαλιστικά περιθώρια και κατάφερε να ικανοποιήσει τα περισσότερα αιτήματα. Παράλληλα, άφησε περιθώρια βελτίωσης στην φορολόγηση αγροτεμαχίων εξηγώντας ότι τα όποια μέτρα δεν θα έχουν οριζόντιο χαρακτήρα αλλά θα υπάρχουν πρόνοιες για τους κατ επάγγελμα αγρότες και τον μικρό κλήρο.
«Η κυβέρνηση εξάντλησε κάθε περιθώριο γι αυτό θα ήθελα να καλέσω τους αγρότες που είναι στους δρόμους να αξιολογήσουν την προσπάθεια, να συμμετάσχουν στο διάλογο για το μέλλον της αγροτικής πολιτικής και αυτό να κάνουν όλες οι πτέρυγες της Βουλής για το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2014 – 2020», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός σε ερωτήσεις των βουλευτών Βαγγέλη Αποστόλου –ΣΥΡΙΖΑ και Νίκου Μίχου- Χρυση Αυγή.
Τα περισσότερα αγροτικά αιτήματα είναι δίκαια, ανέφερε «όμως στα δημοσιονομικά πλαίσια πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πως θα σχεδιάσουμε το μέλλον του πρωτογενούς τομέα. Στο ασφυκτικό δημοσιονομικό πλαίσιο επιχειρούμε να δώσουμε λύσεις. Η χώρα βρίσκεται σε δημοσιονομικό ‘καλαπόδι’".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες