Συναγερμός σήμερα στην ΕΛΑΣ για την πορεία στην Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Συναγερμός σήμερα στην ΕΛΑΣ για την πορεία στην Βέροια

Σε συναγερμό βρίσκετε η ΕΛΑΣ σήμερα για την πορεία αντιεξουσιαστων στην πόλη της Βέροιας..
Οι αντιεξουσιαστές θα κάνουν σήμερα πορεία στην Βέροια για συμπαράσταση των 4 συλληφθέντων του Βελβεντού,ήδη από νωρίς το πρωι κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται έξω από την αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ,ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ,ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΩΝ...ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ..

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι κωλοπαιδα ειναι και αυτα παιδια των ελληνων και εκφερουν δημοκρατικα βγαινωντας στο δρομο την αποψη τους και την σταση τους ειρηνικα ελπιζω.τωρα δεν συμφωνω να παει κανεις εναντιον του συστηματος με κλοπες οπλοκατοχες και βια ειναι και αυτο ασχημο πραγμα η δημοκρατια δεν επανερχεται με βια με κλοπες και με ακραιες εκφανσεις.να λεμε και το ενα να λεμε και το αλλο σιγουρα δεν φταινε οι αστυνομικοι να καλουντε απο την εξουσια να ερχοντε αντιμετωποι με αυτα τα εκτροπα γιατι κανουν την δουλια τους και μονον αυτο αλλα η κεντρικη εξουσια πολλες φορες γινεται υπερβολικη.εσεις κυρια μου κατεβηκατε ειρηνηκα στον δρομο να διαμαρτυρηθηται για αυτα που σας συμβαινουν και σχολιαζετε απο την ανεση του σαλονιου σας και με την χρηση της ανωνυμια σας και απρωσοπιας εκφερεται εναν αυθαιρετο σχολιασμο ετσι επειδη σας σκαρφιστηκε .δεν υποστιριζω κανεναν ουτε τουσ αναρχικους που καινε και κλεβουν και οπλοκατοχουν ουτε την αστυνομια που βανδαλιζει στα μπουντρουμια τους κακοποιους και εκει ολοι και οι δυο πλευρες ξεφευγουν απο τα ορια τους και παραβιαζουν τις δημοκρατικες αρχες και τα ανθρωπινα δικαιωματα αλλα πρεπει και εσεις να μαθετε να μην σας χρησιμοποιει το συστημα και με αφελεια να λετε κωλοπαιδα να πατε σπιτια σας .εσεις ποσες φορες βγηκατε δημοσια στο δρομο να δωσετε με το παρον σας αυτα που σας ενοχλει απο το κρατος γιατι δεν μπορει σιγουρα θα εχετε θεματα με το κρατος γιατι τοτες πεφτετε θυμα της προπαγανδας τους να σας βαλει το συστημα αντιμετοπους με τον οποιο δεν σας αρεσει αισθητικα η ιδεολογικα γιατι δυστηχως αυτοι ειναι μονο τωρα στην ελλαδα που ειναι πιο συνειδητοποιημενοι και βγαινουν στους δρομουσες και οχι εσεις.για αυτο φτεται και εσεις που δεν εχετε φωνη παρουσια γιατι εσεις οι ελληνες πατε οπους σας ταζουν θεση χρημα δοξα ,ειστε αξιοι της μοιρα σας να ανεχεστε και αυτο επομενως αφηστε τον καναπε σας και τους σχολιασμους με επιθετα καταμερους και ενεργοποιηθητε πριν ειναι αργα και μας βαλουν να φαγωθουμε μεταξυ μας .ειναι επικυνδινο και ολισθηρο αυτο και μπορει να γινει αν εχουνμε πιο αποσαφηνισμες και οχι τοσο καθετες και απολυτες στασεις η δημοκρατια ερχεται με διαλογο και οχι με αποδοσεις σχολιασμων.

nina είπε...

Δεν καταλαβα οιαναρχικοι υπερασπιζονται τους ληστες-τρομοκρατες του Βελβεντου λεγοντας οτι ειναι ληστες.Οι ιδιοι λενε οτι ειναι αιχμαλωτοι πολεμου(εναντια στην κατεστημενη πολιτεια-ολων μας δηλαδη).Η αστυνομία-δικαστες λενε και τα δύο...Γι αυτό μια πολη κατατρομοκρατηθηκε?Και ποιός τους χρηματοδοτεί για τις μετακινήσεις-έντυπα αφίσες κλπ? Ευτυχώς η τοπική κοινωνία τους απομόνωσε,καί χωρις επεισόδια μάλλον για γραφικοί έμοιαζαν... Πολύ καλό το πλάνο της Αστυνομίας!στα πέριξ ιδίως...

Ανώνυμος είπε...

Εκφράζονται πολύ δημοκρατικά! Όλο το πρωί δεν δούλεψαν τα μαγαζιά και το μεσημέρι όλη η Μητροπόλεως ήταν μέσα στη βρωμιά από το χαρτάκι που πετούσαν! Άκρως δημοκρατικά και τα 2! Άμα ήταν τόσο δημοκράτες να πάρουν μια σκούπα κι ένα φαράσι να καθαρίσουν μετά τη πορεία! Τότε θα τους παραδεχτώ. Η ελευθερία των άλλων, να σταματάει εκεί που αρχίζει η δική μου! Κι εγώ εκτός του ότι δε δούλεψα ένα Σάββατο που ο κόσμος περιμένουμε να βγει στην αγορά είχα κι όλη αυτή τη βρωμιά! Έγινε η πορεία στη Βέροια και φοβήθηκαν οι πολιτικοί στην Αθήνα; Καλό κι αυτό!

Post Bottom Ad

Σελίδες