Κοιτάξτε εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ και εγκατάλειψης στην Βέροια,ο δήμος Βέροιας που είναι; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Κοιτάξτε εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ και εγκατάλειψης στην Βέροια,ο δήμος Βέροιας που είναι;

Αυτήν είναι η εικόνα στην Μπαρμπούτα κύριοι,βλέπετε τι ωραία προστατευτικά έχουν βάλει εκεί στον δήμο Βέροιας;Σε κρατάνε να μην πέσεις κάτω και σκοτωθείς..

Κοιτάξτε απαράδεκτη εικόνα ύψος και από κάτω είναι το ποτάμι,όσοι θέλετε κάντε και καμιά βούτα μπορείτε να την κάνετε,και αν θέλετε να κάνετε τα παιδιά σας μπάνιο; αφήστε τα να παίξουν έξω δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθούν μέσα στο ποτάμι .
Υπάρχει κάποιος δημοτικός σύμβουλος να φέρει αυτό το θέμα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να μας απαντήσουν εκεί από τον δήμο της Βέροιας οι κορδέλες τι ρόλο βαράνε;γιατί στο τέλος θα τρελαθούμε με αυτούς εκεί μέσα.

Εδώ ο δήμος θα μπορούσε να το αξιοποιήσει και σαν ζωολογικό κήπο,άλλωστε έχει και φίδια και ποντίκια και άλλα ζωάκια που μαζεύονται σε εκείνο το σημείο.
Κοιτάξτε σε αυτήν την βρύση μπορείς να απολαύσεις γάργαρο νερό αν καθαρίσεις εκεί το μέρος,αλλά δυστυχώς  στον δήμο πέρα από το κέντρο της Βέροιας δεν πάνε και παραπέρα.
Θα θέλαμε μια απάντηση από τους υπευθύνους του δήμου Βέροιας,έτσι για να ξέρουμε τι θα μας πουν,αρκεί να κάνει κάποιος δημοτικός σύμβουλος μια απλή ερώτηση..
Θα περιμένουμε απάντηση...
Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε μια καλή αναγνώστρια,και γράφει.
Εδώ και 3-4 μέρες παράξενες κινήσεις γίνονται στην Μπαρμπούτα….κοίτα να δεις που φτάσαμε…να έχουν βάλει κορδέλες για την ασφάλεια των πολιτών, επιτέλους, μετά από δυο χρόνια και να μας φαίνεται παράξενο!!!
Δυο εξηγήσεις υπάρχουν…ή αυτό είναι η τελευταία λέξη της μόδας στα κάγκελα, σχεδίασης Ουσουτζόγλου ή ετοιμάζονται για ανάπλαση (που εδώ χρειαζόταν κανονικά ) . Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει το δεύτερο και επιτέλους κάποιος από τους υπεύθυνους του δήμου να έκανε τον «κόπο» να περπατήσει μια μέρα στο σοκάκι της Μπαρμπούτας , ααα δίνετε και για ποδήλατο η περιοχή γιατί ξέρω ότι οι υπεύθυνοι αγαπούν αυτό το σπορ. Τα σπασμένα κάγκελα , ο ανύπαρκτος φωτισμός σε πολλά σημεία λόγω κατεστραμένων φωτιστικών , οι ξεριζωμένες ρίζες των δέντρων, τα σπασμένα πλακάκια , τα σάπια παγκάκια και ο κισσός που έχει αγκαλιάσει όλη την περιοχή φέρνοντας μαζί του φίδια, είναι τα αξιοθέατα που μπορεί να θαυμάσει κανείς., όπως και όλοι οι επισκέπτες της Βέροιας που σαν αξιοθέατο έρχονται να θαυμάσουν το ποτάμι και το τοπίο .
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ…. ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λέτε Κύριε μου? Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η Ανοίξεως και η ανάπλαση της... Η υπόλοιπη πόλη ας περιμένει λίγες δεκαετίες.

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμαι αλλα μαλλον αυτο το εργο τελειωσε και δεν εχει καινουριο κονδυλι να φανε. Σαν την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Ωρολογιου. Ενα δεντρο δεν μπορεσαν να βαλουν αλλα μαρμαρα και τσιμεντο δωξα σοι. Τι να πει κανεις?
Κατα τ'αλλα λεφτα δεν υπαρχουν για τιποτα, εκτος της -αχρηστης μεν, πολυεξοδης δε- αναπλασης της Ελιας-Ανοιξεως. Οραμα? Η νυχτεριδες βλεπουν καλυτερα.

Ανώνυμος είπε...

Να δειτε που στο τελος θα στρωσουν και κιτρινο ριγε διαδρομο για τυφλους!Αυτη την στιγμη η πολη χωριζεται στην 1)Υπο αναπλαση χωματερη-εργοταξιο χωρις προβλεψη για την ασφαλη διελευση πεζων και αυτοκινητων(για οσους δεν εχουν ΟΡΑΜΑ και 2)στην υπολοιπη πολη που ΑΤΥΧΗΣΕ και περαν της υποχρεωτικης φιλοξενιας των καδων απορριματων απο τους αναπλασθεντες δρομους θα πρεπει να ισορροπει στα σπασμενα ασπρα πλακακια 20ετιας.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕ?
ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!!!

Post Bottom Ad

Σελίδες