Βίντεο από τον τόπο που έπιασαν τους ληστές η αστυνομία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Βίντεο από τον τόπο που έπιασαν τους ληστές η αστυνομία

Ακόμα ένα βίντεο από τον τόπο που έπιασαν τους ληστές οι αστυνομικοί στην Βέροια.. Σε λίγο βίντεο με αυτόπτες μάρτυρες,

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως να μην είναι απλοί ληστές όπως αφήνουν να εννοηθεί αλλά να έχουν σχέση με την τρομοκρατία. Και το ότι δεν υπήρξαν χειρότερα με το βάν γεμάτο όπλα οφείλεται στον επαγγελματισμό που επέδειξαν οι αστυνομικοί που τους κυνηγούσαν μέσα στην Βέροια.

Όταν τους εγκλώβισαν είχαν μαζευτεί καμιά 150 άτομα που κάθονταν στα 5 μέτρα για να χαζέψουν.

Ανώνυμος είπε...

Για τρομοκράτες μιλάνε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην αστυνομία οπου με μεγάλη αυτοθυσία και ολιγάριθμη δύναμη αστυνομικών συνέλαβαν τους αδίστακτους και βαριά οπλισμένους δράστες καθώς μπράβο και στην Δημοτική Αστυνομία όπου υπο την καθοδήγηση και συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ έκλεισαν την οδο Μητροπόλεως και επιμελήθηκαν την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων και απομάκρυναν μακριά τους πολίτες και απομόνωσαν με κορδέλες τον χώρο.

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΟΔΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν κακοποιοί του κοινού ποινικού εγκλήματος, τότε δεν θα είχαμε ένα τέτοιο happy end. Θα έκαναν σίγουρα χρήση του οπλισμού τους και μπορεί να μετρούσαμε και αθώα θύματα. Από την όλη κατάληξη φαίνεται πως ήταν άπειροι και ανέτοιμοι για τέτοιες επιχειρήσεις και προφανώς αποτελούσαν τα κατώτερα πιόνια της ιεραρχίας. Κρίμα γιατί πρόκειται για νεαρά παιδιά που θα περάσουν μεγάλο διάστημα της ζωής τους μέσα στην φυλακή, προφανώς πλανεμένα από ουτοπικές θεωρίες και επιδιώξεις.

Post Bottom Ad

Σελίδες