Βρείτε λύση στην Ανοίξεως - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Βρείτε λύση στην Ανοίξεως

Καλημέρα σας....
Χθες το βράδυ στην οδό Ανοίξεως στην Βέροια έγινε τροχαίο εξαιτίας της στενότητας του δρόμου λόγου αναπλάσεων ευτυχώς είχε μόνο υλικές ζημιές και τίποτα παραπάνω..
Θέλω να πω τον αρμόδιο αντιδήμαρχο γιατί δεν βρίσκουν μια λύση για την οδό Ανοίξεως,όπως π.χ να γίνει κατά την άποψη μου  μονόδρομος,η κάποια άλλη λύση.
Καθημερινά πάνω από 50 απότομα φρεναρίσματα έχουμε στην περιοχή και πιο δίπλα έχει και σχολείο,και τα παιδιά περπατάνε με φόβο στην περιοχή.
Ο δήμος δεν μπορεί να βρει μια λύση για το θέμα;  Καταργήσατε κύριε Λαζαρίδη πάνω από 300 θέσεις πάρκινγκ στην Ανοίξεως.  
Αναγνώστης.


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ!
Κανενα μετρο διευκολυνσης της ΑΝΟΔΟΥ των αυτοκινητων στην ΑΝΟΙΞΕΩΣ δεν εχει ληφθει ουτε στην ανοδο απο το ΜΠΑΣΚΕΤ ουτε απο την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ (ΑΓ. αναργυρων) ουτε απο το ΜΟΥΣΕΙΟ.
Η πραγματικη λυση θα απαιτουσε ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ με ηλεκτρονικο ματι για προτεραιοτητα των αυτοκινητων που ανεβαινουν
αλλα και απλως αντιολισθητικο οδοστρωμα στην ανοδο θα βοηθουσε.
αλλα πως να περιμενεις φροντιδα και φαντασια απο ανθρωπους που
ΔΕΝ ΒΑΦΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα πραματα είναι απλά...
Στο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ τμήμα της ανάπλασης (και το τονίζω, γιατί ώς δικαιολογία θα πουν ότι το έργο δεν ολοκληρώθηκε και το στένεμα οφείλεται στα πλαστικά εμπόδια του εργοταξίου)ο δρόμος έχει στένέψει αλλά τα αυτοκίνητα συνεχίζουν να παρκάρουν.
Ο δήμος αδυνατεί να αστυνομεύσει το χώρο, αλλά ακόμα και αν το έκανε, περά από κλήσεις δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, να τα μετακινήσει με γερανό πχ... οπότε παραμένει το πρόβλημα.
Επίσης, έχουν δημιουργηθέι τουλάχιστον δύο τυφλά σημεία, ένα στους Αγίους Αναργύρους και ένα στο μουσείο, αρα να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν τα προβλήματα.
Ό Αρης ίσως ισχυριστεί ότι τα προβλήματα λυθούν όταν τελειώσει το έργο ή όταν ολοκληρωθεί η μελέτη κινητικότητας, η οποία ξεκίνησε να γίνεται αφού άρχισε το έργο της ανάπλασης...

Ανώνυμος είπε...

Να σταθώ στοπρωτοσέλιδο της Βέροιας..
''Να πληρώνουν για πάρκινγκ''..
Αυτό που δεν λέει κανείς από το ντουέτο Άρη Χαρούλας είναι ότι ακόμα κι αν γίνει το πάρκινγκ κάτω από την Εληά, αυτό θα είναι επι πληρωμή.

Ανώνυμος είπε...

ερχονται κρεμαλες κυριε λαζαριδη
.... πολυ ωραιο εργο κανατε . μια ολοκληρη πολη εχ3ει φρακαρει για να περασετε μαρμαρινα κρασπεδα λεσ και ειμαστε η αρχαι ρωμη. ελεοσ με τισ μιζεσ ..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι η Ανοίξεως θα ολοκληρωθεί κυκλοφοριακά όταν τοποθετηθούν τα κολωνάκια στις άκρες των δρόμων που θα εμποδίζουν το ΠΑΡΑΝΟΜΟ παρκάρισμα.
Αυτό θα καταργήσει αυτομάτως και τα τυφλά σημεία που προαναφέρονται...
Φυσικά, η καλύτερη πρόταση για τη Βέροια είναι μια...λέξη: ΓΕΡΑΝΟΣ._

...και λίγο περπάτημα δεν βλάπτει ε;;;... ειδικά τώρα που ο δρόμος είναι ότι πρέπει για δράσεις αναψυχής...

(φιλαράκι μου που μένει στο μουσείο έχει απυδήσει γιατί δεν μπορεί να πηγαίνει με το αμάξι για...καφέ...στη Ελιά...μπράβο του!)

Επίσης, η ανηφόρα που λένε μερικοί θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μονόδρομος που θα διώχνει τα οχήματα απο την Ανοίξεως και όχι να φερνει και άλλα οχήματα στο κέντρο.

Επίσης για το πάρκινγκ, θυμάμαι σε μια παλαιότερη δήλωση της Δημάρχου που είχε πεί ότι εφόσον το πάρκινγκ γίνει με συμμετοχή του Δήμου, οι κάτοικοι της Ανοίξεως δεν θα πληρώνουν...συνεπώς, όχι απλά δωρεάν πάρκινγκ, αλλά και δωρεάν φύλαξη...

Τώρα, άν ακόμα υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που διαβάζουν την εφημερίδα (λέμε τώρα) βέροια, τότε...τι να μιλάμε....τα λαμόγια όλα μαζεύτηκαν και έκαναν ένα έντυπο....όταν ο Σκουμπόπουλος έκανε παράνομες προσλήψφεις που χρέωναν 2 εκ. το δήμο μέσα, η "εφημερίδα"¨Βέροια...τσιμουδιά....
εσύ;

όσο για τον τελευταίο "αιμοβόρο"¨σχολιαστή, η Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι έχουν τα πόθεν έσχες τους στο διαδίκτυο, στο σάιτ του δήμου. Εσύ και εγώ;;;;

ΥΓ: Αλήθεια, αναρωτήθηκε κανείς γιατί ο γνωστός ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ που διαμαρτύρεται με ανυπόγραφα άρθρα στην "εφημερίδα" Βέροια γιατί το κάνει;;;
μήπως γιατί δεν πήρε καμιά δουλειά στις αναπλάσεις;; λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό...

Ανώνυμος είπε...


Ολα ξεκινουν και εχουν να κανουν με την παιδεια που εχουμε ολοι μας.Μηπως και η αυθαιρετη σταθμευση στις διαστασυρωσεις επι της Ανοιξεως παλαιοτερα ηταν ωραια?
Απλα θα πρεπει να υπαρχει οδηγικη παιδεια, κατι που στα χρονια μας που κι η κουτση μαρια οδηγαει αμαξι εχει χαθει.
Ναι χαθηκαν θεσεις σταθμευσης ,αλλα χαθηκαν αυτες που ηταν παρανομες,στις γωνιες,στις διασταυρωσεις,μπροστα στους καδους ,επανω στα πεζοδρομια ,τα διπλοπαρκαρισματα κ.α.....Γιατι τα τελευταια χρονια επρεπε η Τροχαια να κανει παραγγελια απο Σουηδια τα μπλοκακια με τις κλισεις που δεν εγραφε ...για τετοια ποσοτητα μιλαμε.
Ο "Ελληναρας" ομως μονο με πραξεις βαζει μυαλο κι οχι με λογια του αερα...Βγαλε ενα περιπολικο καθημερινα να μοιραζει κλισεις και βλεπουμε αν ξαναπαρκαρουν εκει,αν ξαναγινουν τροχαια,αν φρακαρει ξανα ο δρομος,αν,αν,αν.....για ενα μηνα κι ελα να τα ξαναπουμε,αν η Ανοιξεως ειναι η "παραλιακη" οδος της Βεροιας(οπως την λενε οι τουριστες) ή μια παραλια που οπου θελει κανεις βαζει την ομπρελα του....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΑ ΙΧ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ..ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΙΧ..ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΣΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ??? ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΙΝΑΖ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ...ΦΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ...

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα δεν εισαι κατοικος της περιοχης της αναπλασης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ( ΕΛΛΕΨΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΡΟΧΑΙΩΝ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ), ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΟ... ΧΑΛΑΛΙ...

Nomikos είπε...

Ο χώρος στάθμευσης που θα δημιουργηθεί κάτω από την Ελιά θα πρέπει να αφορά μόνο τους κατοίκους της περιοχής της Ανοίξεως και των κάθετων οδών που με ειδική κάρτα θα μπορούν να σταθμεύουν ένα αυτοκίνητο ο καθένας χωρίς πληρωμή.
Επίσης, ανάγκη είναι να βρεθεί ακόμα ένας χώρος από την πλευρά προς το Μουσείο.
Είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνει ο Δήμος μετά την αναστάτωση που επήλθε στην ζωή των ανθρώπων αυτών.
Διότι, είναι ψυχοφθόρο να έρχεσαι κουρασμένος από τη δουλειά ή από ταξίδι και να ψάχνεις μία ώρα να παρκάρεις. Έχει χάσει ο πολίτης ήδη την ποιότητα ζωής με αυτά που τραβάει από οικονομικής απόψεως, κάποιος ας τον βοηθήσει σε κάτι, κι ας είναι αυτός ο αρωγός η δημοτική Αρχή.

Όσον αφορά αυτούς που δεν σέβονται την οδική ασφάλεια και παρκάρουν εκεί που δείχνει η φωτογραφία (ειδικότερα στο σημείο εκείνο είναι εγληματική ακόμα και η στάση !) να πέσει βαρύς ο πέλεκυς ...

aimovoros είπε...

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ :
όσο για τον τελευταίο "αιμοβόρο"¨σχολιαστή, η Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι έχουν τα πόθεν έσχες τους στο διαδίκτυο, στο σάιτ του δήμου. Εσύ και εγώ;;;;

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ????
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ . ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΠΕΦΥΛΑΣΕ Η ΜΟΙΡΑ ΧΑΧΑ . ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟ , ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΟΤΙ ΦΡΑΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ....
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ... ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ!!!

Post Bottom Ad

Σελίδες