Παραιτήθηκε ο Ελευθερόπουλος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Παραιτήθηκε ο Ελευθερόπουλος



  • 0
     
 Παραιτήθηκε ο Ελευθερόπουλος
 
Η νέα ήττα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, με σκορ 2-1 από την Κέρκυρα έφερε απογοήτευση, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να ανακοινώνει ουσιαστικά την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας.
Ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε χαρακτηριστικά ότι η αλλαγή προπονητή αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι επιβεβλημένη, ενώ ευχαρίστησε όλους στον σύλλογο για την βοήθειά τους όλο αυτό το διάστημα.
«Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ενδεδειγμένη η αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Το μόνο που ήθελα από την αρχή που ανέλαβα ήταν το καλό της ομάδας και των παικτών μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη μου προσπάθεια σαν προπονητής έγινε στον Πανιώνιο και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν αυτό το διάστημα, την διοίκηση και τους φιλάθλους, ειδικά τα παιδιά στο πέταλο που δεν έπαψαν να μου δείχνουν την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους. Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ελευθερόπουλου στην συνέντευξη Τύπου.
Ωστόσο, ο Ανδρέας Σάμαρης με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν θεωρεί τελεσίδικη την απόφαση του προπονητή του και θα προσπαθήσουν να του αλλάξουν την γνώμη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες