Ουσουτζόγλου,Μαυροκεφαλίδης στην συγκέντρωση οι άλλοι που ήταν; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ουσουτζόγλου,Μαυροκεφαλίδης στην συγκέντρωση οι άλλοι που ήταν;

Και η δήμαρχος Βέροιας στην απεργία που έγινε στην πόλη της Βέροιας έξω από το δημαρχείο της πόλης...Αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι προτίμησαν να μην κατέβουν στην απεργία σήμερα και προτίμησαν να πιουν έναν καφέ κάπου μακριά από τις πορείες.
Και φυσικά στην πορεία ήταν ο αντιδήμαρχος Βέροιας Ν.Μαυροκεφαλίδης που άφησε για λίγο το γραφείο του και κατέβηκε στην συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο,κάτι που δεν έκαναν οι άλλοι αντιδήμαρχοι,η τουλάχιστον δεν τους έπιασε το μάτι μας και ο φακός μας.
Πάντως είναι φανερό ότι ορισμένοι σύμβουλοι και εργατοπατέρες μπορεί να τα βρίσκουν όλα ρόδινα και για αυτό δεν κατέβηκαν στην συγκέντρωση,και να συμφωνούν με όλες τις περικοπές.
Το επόμενο ρεπορτάζ σε απεργία που θα κάνουμε δεν θα είναι η συγκέντρωση, αλλά θα είναι στα γραφεία των συμβούλων αντιδημάρχων και στις καφετέριες που θα είναι εκείνη την ώρα της απεργίας, και θα τους ρωτήσουμε αν συμφωνούν η διαφωνούν με τις απεργίες.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΕΙ 635 ΕΥΡΩ-7 ΑΤΟΜΑ....

Post Bottom Ad

Σελίδες