Αναγνώρισαν την σχολή το υπουργείο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Αναγνώρισαν την σχολή το υπουργείο


Το κέντρο πληροφορικής και νέων τεχνολογιών Easy Education ανακοινώνει:
1ον . Υπουργείο Παιδείας
Με χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώνουμε την επίσημη αναγνώριση της σχολής μας από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ). Είναι μια διάκριση που κατακτήσαμε με πολύ κόπο, αφού χρειάστηκε να περάσουμε από απαιτητικούς ελέγχους, να επενδύσουμε σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, στη ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών αλλά και στο τρόπο διδασκαλίας αυτών. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να είμαστε η μοναδική σχολή προς το παρόν στο Νομό Ημαθίας που ανακοινώνουμε την ένταξη μας στο Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ.
2ον . Cambridge Computer Centre
Επίσης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε για άλλη μια χρονιά την αποκλειστική συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Cambridge και την έκδοση των ομώνυμων πιστοποιητικών αναγνωρισμένα από το Ελληνικό δημόσιο, μιας και μας απονεμήθηκε πάλι ο ανώτατος τιμητικός τίτλος του Cambridge Computer Centre
3ον . 1η θέση
Η σχολή μας τιμήθηκε από το τμήμα διεθνών εξετάσεων του Cambridge για τη ποιότητα σπουδών και υποστήριξη που προσφέρει στους μαθητές και κατέχει για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την 2η θέση πανελλαδικά σε εγγραφές και την 1η θέση για το Νομό Ημαθίας στα προγράμματα σπουδών του ομότιμου πανεπιστημίου.
4ον . Ψηφιακή Βιβλιοθήκη
Στη σχολή μας λειτουργεί πλέον, εκτός από την έντυπη και άρτια εξοπλισμένη ψηφιακή βιβλιοθήκη. Στη ψηφιακή βιβλιοθήκη μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο οι μαθητές μας, καθώς με την εγγραφή τους στη σχολή αποκτούν & ένα μοναδικό κωδικό που τους δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζουν όλο το υλικό εκπαίδευσης, σημειώσεις, πλήρη βιβλία, ασκήσεις, αρχεία των ασκήσεων και υλικό που αφορά την επιστήμη της πληροφορικής. Φυσικά η ψηφιακή βιβλιοθήκη αφορά όλα τα προγράμματα σπουδών που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος στη σχολή μας και μπορούν οι μαθητές να την επισκέπτονται στο site της σχολής μας www.easy-education.gr , από όπου μπορούν να ενημερώνονται και για τα τελευταία νέα μας αλλά και για τα αποτελέσματα των εξετάσεων ή τις επόμενες εξεταστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες