Δεν έκλεισαν την Εγνατία οι αγρότες της Ημαθίας,από αύριο δυναμικά λέει ο πρόεδρος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Δεν έκλεισαν την Εγνατία οι αγρότες της Ημαθίας,από αύριο δυναμικά λέει ο πρόεδρος

Κανονικά ανοιχτή είναι η Εγνατία οδό στο ύψος της Κουλούρας,οι αγρότες της Ημαθίας σήμερα δεν έκλεισαν καθόλου την εγνατία οδό.
Ο Πρόεδρος της Αυθόρμητης κίνησης Τ.Χαλκίδης μας είπε ότι από αύριο θα έχουμε δυναμική παρέμβαση αν δεν δώσει λύση η κυβέρνηση στα αιτήματα μας,ίσως βγούμε με τα τρακτέρ στην πόλη της Βέροιας και παρκάρουμε με αυτά στην πρώην Νομαρχία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν λετε Προεδρος τι εννοειτε?
σε τι ειναι Πρόεδρος ο κ. Χαλκιδης?
Υπαρχει κανενα τετοιο νομικο προσωπο αναγνωρισμενο απο καπου που να λεγεται αυθορμητη κινηση? Χασαμε το μετρο χασαμε τα παντα σ αυτο τον τοπο! Οποιος εχει αναγκη και το ψωνιο αυτο της προβολης αυτοχριζεται Προεδρος! Οχι πες τε μου ποιος τον ψηφισε και ποτε και εγινε προεδρος? πες τε μου την αποφαση αναγνωρισης του φορεα αυτου που λεγεται αυθορμητη κινηση και τα ξαναλεμε!
Αναγνωστης.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο μας ελειπε η ζωη μας να εξαρταται απο λατρεις της δημοσιοτητας και της επιδειξης. Ποια ειναι η αυθορμητη κινηση και ποιον αντιπροσωπευει? Ποτε εγιναν εκλογες και αναδειχθηκε προεδρος ο συγκεκριμενος? ποια νομικη μορφη εχει η αυθορμητη κινηση? Καλα λενε οτι αν ριξεις πετρα η σκυλο θα χτυπησεις η προεδρο!!!

Ανώνυμος είπε...

einai aytos pou mazevei olous tous agrotes tis perioxeis gia ta dikea aitimata tous kai ta provalei dinamika exoumai kai proedrous prodotes pou thisavrisan stis plates mas afiste ta alla tha ta vroun oi agrotes den theloumai provokatores kai roufianous

Post Bottom Ad

Σελίδες