Τι θα γίνει με την Ανοίξεως στην Βεροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Τι θα γίνει με την Ανοίξεως στην Βεροια

Διερωτώμαι όταν περνάω από την οδό Ανοίξεως πότε επιτέλους θα συνειδητοποιήσουν αρχικώς οι ίδιοι οι συμπολίτες και μετά η Δημοτική Αστυνομία και η Τροχαία ότι δημιουργήθηκαν ειδικές θυρίδες στάθμευσης ! επί της οδού; Το πρωί περιμέναμε σε ουρά 20 αυτοκινήτων να περάσουμε το "δρομάκι" της Ανοίξεως και συγκεκριμένα το κομάτι που βρίσκεται ανάμεσα στις οδούς Αντωνιάδη και Μ. Αλεξάνδρου. Σε εκείνο το σημείο παρκάρουν όχι μόνο εκεί που δημιουργήθηκαν οι θέσεις στάθμευσης, αλλά και απέναντι και μάλιστα μπροστά από την πινακίδα η οποία απαγορεύει ακόμη και τη στάση ! Από τον δρόμο δε που βρίσκεται κάτω από την παιδική χαρά (που και εκεί είναι παρανόμως σε επικίνδυνα σημεία παρκαρισμένα αυτοκίνητα) υπάρχει συνεχής κίνηση ανόδου-καδόθου κάνοντας τα πράγματα χειρότερα. Το αποτέλεσμα είναι να φρακάρουν συνεχώς τα αυτοκίνητα, ιδιαίτερα όταν διέρχονται τα λεωφορεία, οπότε, η αγανάκτηση φτάνει στο απροχώρητο... Απαγορεύεται ή όχι σε εκείνο το σημείο η στάση και η στάθμευση; Αν ναι, γιατί τόσες μέρες δεν επενέβησαν οι αρμόδιοι έστω με συστάσεις στην αρχή; Πότε επιτέλους θα μπεί μια τάξη να μην ταλαιπωρούμαστε στην Ανοίξεως; Που είναι η Δημοτική Αστυνομία ή η Τροχαία; Μόνο στο κέντρο υπάρχει πρόβλημα;
Αναγνώστης

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Το πολυ γελιο πεφτει με το ονομα. "Λεωφορος Ανοιξεως" πλατους 5 μετρων. Μιλαμε για highway οχι αστεια!

Nomikos είπε...

Κατ' αρχήν η παράβαση είναι βεβαία, όπως επίσης και το γεγονός ότι τα περιπολικά της τροχαίας περνούν από το σημείο, χωρίς να πράττουν τα δέοντα. Γιατί;

Κατά δεύτερον, σε συζήτηση με οδηγό επαγγελματία, μου ετόνισε ότι όντως στο σημείο εκείνο αν δεν αδειάσει το ένα μέρος από αυτοκίνητα, θα έχουμε σύντομα ατύχημα, μια που ο δρόμος που οδηγεί κάτω από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων έχει πολύ κίνηση, ενώ η στροφή τους προς Ανοίξεως δεν είναι πολλές φορές δυνατή με ασφάλεια.
Οι δε οδηγοί των ΚΤΕΛ δεινοπαθούν αν συναντηθούν με κίνηση ολίγων αυτοκινήτων!

Κυρία Δήμαρχε, η Δημοτική Αστυνομία ΔΕΝ είναι μόνο για το Δημαρχείο...
Ισως δεν περνάτε συχνά από την Ανοίξεως, ή δεν έτυχε να συναντηθείτε οδηγώντας εκεί με λεωφορείο... τότε θα συγχιζόσασταν κι εσείς!

Είναι καιρός όλοι να σέβονται όλους, δια του σεβασμού των Νόμων και στη συγκεκριμένη περίπτωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩ.ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΡΝΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ" . ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Τα παραπονα σας στη δημαρχο. Πσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα μπας και σωθει το υπολοιπο κεντρο...

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητε μου Νομικε
Προκειται για το ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΔΙΚΗΜΑ της

ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

1ον. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της "ανάπλασης" της Λεωφόρου(?) Ανοίξεως.

Άρπα κόλα έργο χωρίς να προβλεφθούν ούτε οι θέσεις στάθμευσης των κατοίκων ούτε το κυκλοφοριακό κομφούζιο που θα προκαλούσε στην κύρια και στις καθέτους. Και φυσικά χωρίς να ακουστούν οι κάτοικοι του κέντρου που αντιθέτως άκουσαν από ειρωνίες μέχρι αδιαφορία και κλειστές πόρτες από την πλευρά του Δημαρχείου.

2ον. Οι δύο αυτές κατηφόρες - στους Αγίους Αναργύρους και στο Basket είναι οι πλέον επικίνδυνοι δρόμοι/στενά στο κέντρο. Και οι δύο έχουν απαγορευτική κλήση και μηδενική ορατότητα στις καθέτους και όμως δεν γίνεται προσπάθεια διορθωσης τους. Αντιθέτως επιβαρύνονται με περισσότερα αυτοκίνητα κάθε χρόνο. Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι όσοι τις ανεβαίνουν τρέχουν για να μην κολλήσουν με μικρότερη ταχύτητα και δεν μπορούν να βγούν. Και στα δύο στενά τα αυτοκίνητα γλιστράνε με μία βροχή. Και στις δύο αυτές επικίνδυνες κατηφόρες αυτοί που έρχονται τελευταίοι (αντί για πρώτοι καθώς προηγούνται τα αυτοκίνητα!) είναι οι πεζοί που δεν ξέρουν από που να προφυλαχθούν από αυτούς που ανεβαίνουν τρέχοντας ή από αυτούς που τις κατεβαίνουν χωρίς να βγάλουν φλάς?

Nomikos είπε...

Δέον όπως,τέτοια άρθρα να αποστέλλονται από τους υπευθύνους του site στο γραφείο της Δημάρχου.
Πιστεύω ότι χρειάζεται και η ίδια τέτοια ενημέρωση, μάλιστα καλό θα έκανε και η θέσπιση Ειδικής Θέσης τέτοιων αναφορών στο site του Δήμου !
www.veria.gr
Πράγματι, η οδική ασφάλεια έχει χαθεί από το Δήμο μας. Είμαστε πολύ τυχεροί πεζοί, ή τυχεροί και ικανοί οδηγοί για να κυκλοφορούμε χωρίς συνέπειες στους δρόμους αυτής της πόλης...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ??? ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ (ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΤΕ) ΛΙΓΑΚΙ??? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΑΜΑΞΟ ΤΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ (ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ...), ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Θα πάψουμε να είμαστε ελληναραδες όταν διεκδικήσουμε πρώτα απολα την βελτίωση της καθημερινής ζωής και ασφαλειας μας.
Ο Δήμος (άσχετα με το πακέτο των 10+ εκατομμυρίων)
πρέπει να κάνει που δίνουν ΛΥΣΕΙΣ και όχι δημιουργούν
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

Post Bottom Ad

Σελίδες