Στα Πηγάδια, η Ξάνθη πιάστηκε πάλι "κορόϊδο" από την Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Στα Πηγάδια, η Ξάνθη πιάστηκε πάλι "κορόϊδο" από την Βέροια

Το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ από τον Σαλπιγγίδη
Με δύο θεαματικά «ψαλιδάκια» του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, συν μία κεφαλιά του Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα την Κέρκυρα (3-1) ενώ η Βέροια άλωσε τη Ξάνθη (0-2) κι έριξε πάλι τον Αρη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού!
Τον... Πάμπλο Γκαρσία, που ξεκίνησε "ενδεκαδάτος" μετά από μήνες, ήθελαν να χειροκροτήσουν περισσότερο σήμερα οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά στη χάρη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη υποκλίθηκαν! Ο διεθνής επιθετικός έκανε κάτι που σπανίζει, στα παγκόσμια χρονικά του ποδοσφαίρου, καθώς σκόραρε δύο φορές με ανάποδο "ψαλίδι", γνωρίζοντας την αποθέωση από συμπαίκτες και φιλάθλους.
Το διπλό ακροβατικό του, ο "Σάλπι" το πέτυχε στο καταιγιστικό, από πλευρά ΠΑΟΚ, πρώτο ημίχρονο, που έδωσε καρπούς αρχικά στο 25ο και σφραγίστηκε στο 34ο λεπτό. Ενδιάμεσα (30'), σκόραρε με κεφαλιά ο Αθανασιάδης, αλλά μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα η δική του συμβολή στην αποψινή νίκη του "δικεφάλου", καθώς τα χαϊλάϊτ του αγώνα ήταν τα δύο γκολ του Σαλπιγγίδη.
Η Κέρκυρα εμφανίστηκε, ουσιαστικά, στο γήπεδο όταν κόπασε ο ΠΑΟΚ, και σκόραρε με τον Γκέσιο, στο 67', σε φάση όπου αδράνησαν οι αμυντικοί και λάθεψε, στην έξοδό του, ο Ιτάνζ.
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Γκαρσία (65’ Πέλκας), Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (87’ Ρομπέρ), Καμαρά (72’ Κουμάλο), Λόρενς, Αθανασιάδης.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης (32’ Ηλιάδης), Εντερ, Βενέτης, Αρμένης, Σταμόγιαννος (81’ Τσοκάνης), Μπουκουβάλας, Τσουμάνης, Γκέσιος, Γιάντσης, Κυβελίδης (46’ Αγρίτης).


* Στα Πηγάδια, η Ξάνθη πιάστηκε πάλι "κορόϊδο" από την Βέροια (έχει χάσει 3 από τα 4 φετινά παιχνίδια μαζί της, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), παρ'όλο που της δόθηκε ιδανική ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ. Ωστόσο, ούτε ο Μάνταλος νίκησε τον Λόπεζ από τη βούλα του πέναλτι, στο 60',
ούτε προέκυψε ουσιαστικό πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους με την αποβολή του Ορέστες, για τη φάση του πέναλτι.
Αντιθέτως, η "βασίλισσα" βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, πρώτα με τον Κόστλι (71'), κατόπιν με τον Ολαϊτάν (90'), και πήρε το τρίποντο που χρειαζόταν ώστε να ξεφύγει, προσωρινά έστω, από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Ξάνθη τελείωσε επίσης με δέκα παίκτες του αγώνα, διότι τραυματίστηκε ο Βάλλας (83') και ο Ουζουνίδης είχε ήδη "ξοδέψει" τις τρεις αλλαγές του.
ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Γούτας (80’ Βασιλακάκης), Κομεσίδης, Βάλλας, Μάνταλος, Ντιέ, Μαρίν, Ονουάτσι, Σολτάνι (45’ Μαρσελίνιο), Φλίσκας (70’ Ράνος), Μπέρτος.
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Μπερτέν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Κόστλι, Μπαργκάν (62’ Τζημογιάννης).
enet,gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟυφα ηταν ο αγώνας ...

Post Bottom Ad

Σελίδες