Δήλωση-Απάντηση Τσαβδαρίδη σε Δήμαρχο Βέροιας για την κατάργηση του Πανεπιστημιακού Τμήματος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Δήλωση-Απάντηση Τσαβδαρίδη σε Δήμαρχο Βέροιας για την κατάργηση του Πανεπιστημιακού Τμήματος


Με φθηνούς εντυπωσιασμούς και λογικά άλματα του χειρίστου  είδους η Δήμαρχος Βέροιας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά, στις δηλώσεις για τη μετακίνηση του πανεπιστημιακού τμήματος Βέροιας, αυτό, που κατ’ επανάληψη της έχω επισημάνει δημοσίως στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας.

Ότι στον εικονικό κόσμο που ζει, για όλα τα δεινά που έχουν βρει το Δήμο Βέροιας στη διάρκεια των τελευταίων 6 χρόνων της δημαρχιακής της θητείας, θεωρεί ότι πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι και η ίδια έχει μονίμως το αλάθητο.

Έτσι, κατά τη λογική της Δημάρχου, η ίδια δε φέρει καμία ευθύνη για το κλείσιμο της πανεπιστημιακής σχολής στη Βέροια όπως επίσης δε φέρει καμία ευθύνη για το κολυμβητήριο που ρημάζει μέχρι σήμερα στο Μακροχώρι, για το δρόμο Σέλι – Άνω Σέλι που ποτέ δεν κατασκευάστηκε και βρίσκεται στα ποινικά δικαστήρια, για την οδό Πιερίων που παραμένει ακόμη ημιτελής, για τη γέφυρα Κούσιου που ήδη από τον Ιούνιο του 2011 θα έπρεπε να είναι τελειωμένη, για την κυκλοφοριακή μελέτη της Βέροιας που από τις εκλογές του 2006 είχε εξαγγείλει και μέχρι σήμερα δεν έχει εκπονηθεί, για τα πάρκινγκ που υποσχέθηκε να φτιάξει και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα, για το έργο της κατασκευής των πεζοδρομίων και του οδοστρώματος της Λεωφόρου Στρατού, το οποίο απεντάχθηκε, για την υδατοδεξαμενή στο Δάσκιο που ακόμη την περιμένουν οι κάτοικοι των Πιερίων, για το αρδευτικό της Μέσης, της Αγίας Βαρβάρας και του Διαβατού που έχει πάει στις καλένδες, για τον βρεφονηπιακό σταθμό στην Κυψέλη που συνέχεια εξαγγέλλεται χωρίς όμως αποτέλεσμα, όπως και για μια σειρά από έργα, ων ουκ εστίν αριθμός, τα όποια παραμένουν ανεκτέλεστα και για τα όποια κατά τη δήμαρχο ευθύνονται η κακή αντιπολίτευση του Δήμου, οι κακοί υπηρεσιακοί παράγοντες, οι κακοί εργολάβοι, η κακή Περιφέρεια, η σκληρή κυβέρνηση, η άτεγκτη Ευρωπαϊκή Ένωση, τα κακά καιρικά φαινόμενα κ.λ.π. 

Αυτή η τακτική, δυστυχώς για την ίδια, όχι μόνο δεν πείθει κανέναν αλλά ακόμη περισσότερο καταδεικνύει την εντυπωσιακή εμπάθεια της απέναντι σε όλους όσους σταθήκαμε πάντα συμμέτοχοι αν όχι πρωτοπόροι στην προσπάθεια να κρατηθούν τα πανεπιστημιακά τμήματα στον τόπο μας. Στη χαώδη λογική της Δημάρχου όμως, κάθε νίκη που επιτεύχθηκε με τη συμπαράσταση όλων είναι νίκη δική της και κάθε ήττα είναι ήττα όλων των άλλων εκτός της ιδίας.

Υπενθυμίζω στη Δήμαρχο Βέροιας  ότι κακό δεν είναι να είσαι  τυφλός. Κακό είναι όμως να εθελοτυφλείς. Αν νομίζει η κυρία Ουσουλτζόγλου  ότι τέτοια, παλαιάς κοπής, πολιτικά τερτίπια που στοχεύουν στην τυφλή απόδοση ευθυνών για την πορεία της Βέροιας, θα την εξαγνίσουν για όλα τα τραγικά λάθη της κατά τη διάρκεια της Δημαρχιακής της θητείας, τότε πλανάται πλάνην οικτράν.

Για την ιστορία και μόνο θα ήθελα  να αναφέρω ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Νέος Δήμος – Νέα Αρχή και εγώ προσωπικά ως επικεφαλής και με την ιδιότητα του Βουλευτή Ημαθίας, πρωτοστατήσαμε και καταφέραμε να μην κλείσει η πανεπιστημιακή σχολή στη Βέροια τα προηγούμενα δύο χρόνια, παρά την αντίθετη επιθυμία της πρυτανείας του ΑΠΘ. Όπως επίσης, θα ήθελα να θυμίσω τις αλλεπάλληλες επισκέψεις τόσο εμού προσωπικά όσο και μετά της κυρίας Δημάρχου στον Υπουργό Παιδείας για το συγκεκριμένο θέμα.

Θα μπορούσα αβασάνιστα και εγώ  να επιρρίψω την ευθύνη για το κλείσιμο της Σχολής στην ισχνή εκπροσώπηση του Δήμου Βέροιας από την κυρία Δήμαρχο. Δε θα την ακολουθήσω όμως στον αυτοκαταστροφικό δρόμο που επέλεξε, διότι εγώ σε αντίθεση με αυτήν, πίστευα και πιστεύω ότι το καλό του τόπου μας δεν είναι υπόθεση ενός μόνο ανθρώπου αλλά του συνόλου του πολιτικού κόσμου που αρμονικά και ενωμένος θα πρέπει να σχεδιάζει, να διεκδικεί και να πετυχαίνει στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες