Βέροια..Έπαιζε στον διάδρομο του νοσοκομείου πριν ξεψυχήσει το 17 μηνών κοριτσάκι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Βέροια..Έπαιζε στον διάδρομο του νοσοκομείου πριν ξεψυχήσει το 17 μηνών κοριτσάκι

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το 17 μηνών κοριτσάκι που κατέληξε χθες στο νοσοκομείο της Βέροιας είχε ευρήματα σηψαιμίας.
Οι γιατροί του νοσοκομείου που μίλησαν στην laikoyra.gr μας είπαν ότι εμείς κάναμε το καλύτερο για το παιδί και δεν θα μπορούσε να έχει άλλη κατάληξη ακόμα και να πήγαινε σε άλλο νοσοκομείο.
Οι γονείς όμως μας λένε το αντίθετο ότι το παιδί μας το έκαναν 2  μόνο εξετάσεις αίμα, και ούρα,και τίποτα παραπάνω και μετά από ώρες το βάλανε στην απομόνωση,και ξαφνικά μελάνιασε,μετά έπεσαν όλοι οι γιατροί πάνω του.
Επίσης η μητέρα είπε στην laikoyra.gr το παιδί μας έπαιζε όλο το απόγευμα στον διάδρομο και είχε καλή διάθεση και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως δεν μπόρεσαν να βρουν τι έχει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν μπορεί να λειτουργήσει ως πρέπει , ας το κλείσουν να τελειώνουμε...τουλάχιστον, να μην καταφεύγουμε σ`αυτό με κίνδυνο να προκύψει το μοιραίο, λόγω ανεπάρκειας προσωπικού εξιδεικευμένου ...με μόνο ειδικευόμενους, ορθή αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών δεν μπορεί να γίνει,,,,πριν 20ημέρου συνέβει στο παιδιατρικό ,παρόμοιο περιστατικό...παιδίατρος απών και χειρουργος που εξέτασε το παιδί δεν ήταν σε θέση να διαγνώσει ότι έπασχε από οξεία σκωληκοείδιτιδα και μας πρότεινε να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για εξετασθεί απο παιδοχειρούργο...ευτυχώς ,είχαμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε ιδιώτη γιατρό και να χειρουργηθεί άμμεσα ... μόλις μια ωρα αμέσως μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο...αν δεν ειχε παρθεί αυτή η απόφαση ,το παιδί μας θα είχε ταλαιπωρηθεί απίστευτα και θα ήταν ακόμη κλινήρης, λογω ,του ότι ήταν πυώδης σκωληκοειδίτης και στην αρχή περιτονιτιδας, μ`ολα τα επακόλουθα που δεν θελω ούτε να τα σκέφτομαι...αν στο 21αι δεν μπορουν να αντιμετωπισουν μια τετοια κατασταση...τι μπορουν ? Να κανουν αλλαγες , να συνταγογραφούν ή να κάνουν τα προγραμματισμένα χειρουργεία που ίσως έχουν και κανα "τυχερό"?

Ανώνυμος είπε...

Την ιδια ωρα που πεθανε το κοριτσακι,ετυχε να ειμαι εκει για την υγεια του πατερα μου.Σας πληροφορω οτι ο πατερας μου ειχε σοβαροτατο προβλημα με το αιμα του(αραιωσε επικυνδυνα) και μας ειπανε να φυγουμε,ειναι καλα!!!Ευτυχως πηγαμε σε εξωτερικο γιατρο αμεσως και προσπαθουμε νατον συνεφερουμε απο χθες.Το Νοσοκομειο μας υπολειτουργει και το προσωπικο ειναι απειρο δυστυχως.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝΕ,ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΧΘΕΣ ,ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΛΟΓΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε κακα χαλια δυστυχως το νοσοκομειο και η κατασταση επιβαρυνεται διαρκως λογω της αυξημενης εισαγωγης ασθενων,οι γιατροι (ειδικευομενοι) λογικα απειροι σε αντιμετωπιση σοβαρων περιστατικων,επιμελητες απλα δεν υπαρχουν και το νοσηλευτικο προσωπικο πολλες φορες τρεχει χωρις να γνωριζει το λογο.Φοβαμαι οτι τα πραγματα ειναι ακομη χειροτερα και απο καθαρη τυχη δεν ειχαμε περισσοτερα τραγικα περιστατικα,σαν αυτο του βρεφους.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή τους στο νοσοκομείο, βα γινουν άνθρωποι. Κανείς μας δεν καταφεύγει εκεί απο ευχαρίστηση. Μαζεύονται οι γιατροι στα εξωτερικά ιατρεία και οι νοσοκόμες μέσα στο σαλόνι και κάνουν χαβαλέ και αν τολμήσεις να χτυπήσεις την πόρτα και να πεις ότι πονάς σου βάζουν τις φωνές. Αυτά είναι δείγματα παρακμής και ότι οι άνθρωποι δεν κάνουν δημόσιο λειτούργημα παρά κοροίδεύουν.

Post Bottom Ad

Σελίδες