Το 14ο σχολείο επισκεύθηκε την δημόσια βιβλιοθήκη Βεροίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Το 14ο σχολείο επισκεύθηκε την δημόσια βιβλιοθήκη Βεροίας


Στο πλαίσιο του σχολικού προγράμματος που υλοποιούν με θέμα «Το ποδήλατο στη ζωή μας» οι μαθητές της Ε' Τάξης του 14 ου Δημοτικού Σχολείου. Βέροιας με την συνοδεία των εκπ/κών τους, Αντώνιου Καραμήτρου και Χρυστάλλας Χατζηστυλλή επισκέφθηκαν την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας. Οι μαθητές πήραν συνέντευξη από τον ποδηλάτη κ. Κώστα Σταμούλη (τον πρώτο Έλληνα που πήρε μέρος στο 1 ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας). Οι μαθητές ύστερα από διαλογική συζήτηση πήραν πολλές ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για το ποδήλατο και τον ποδηλάτη. Συμπέραναν μέσα από τις ερωτήσεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις, πως το ποδήλατο είναι ένα «παιχνίδι». Ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και είναι χρήσιμό και ωφέλιμο όχι μόνο στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους φίλους του. Δεν είναι καθόλου επικίνδυνο όταν τηρούμε κάποιους κανόνες. Όταν οι πεζοί, οι οδηγοί και οι ποδηλάτες δείξουμε την ανάλογη προσοχή και σεβασμό η Βέροια μπορεί να γίνει πιο φιλική στο ποδήλατο. Όσο για το ποδήλατο σαν αγώνισμα (εκτός από τα υπόλοιπα θετικά στοιχεία) δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα και άμεσα τον τόπο μας και τον κόσμο ολόκληρο . Τέλος η σωστή διατροφή , ο κατάλληλος συνδυασμός προπόνησης , αγώνων και ξεκούρασης είναι τα μυστικά που οδηγούν στην επιτυχία.

Ευχαριστούμε τη Δ. Κ. Β Βέροιας για τη ζεστή φιλοξενία της. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κώστα Σταμούλη που μοιράστηκε μαζί μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σχετικά με το ποδήλατο μ έναν τρόπο μοναδικό που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μας για 2 ώρες και προκάλεσε τον ενθουσιασμό όλων. Επίσης ευχαριστούμε τον καθηγητή Αγγλικών κ. Κώστα Γκαλίτσιο, με τη βοήθεια του οποίου προσεγγίσαμε το θέμα του ποδηλάτου και στην αγγλική γλώσσα.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές της Ε΄ Τάξης του 14 ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες