Συλλήψεις στα διόδια Αιγινίου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Συλλήψεις στα διόδια Αιγινίου

Σήμερα (28.01.2013) στα διόδια Αιγινίου, κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας για την επικείμενη έναρξη σταθμού διοδίων, συγκεντρωθέντα άτομα προκάλεσαν επεισόδια και φθορές και επιτέθηκαν κατά αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν διατεθεί για λήψη μέτρων τάξης.

 

Ειδικότερα, το μεσημέρι συγκεντρωθέντα άτομα που βρίσκονταν εκατέρωθεν του σταθμού διοδίων επί του οδοστρώματος παρεμπόδισαν με την χρήση βίας υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρείας που επιχείρησαν να ξεκινήσουν την εργασία τους και να λάβει χώρα η έναρξη της λειτουργίας των διοδίων παρουσία εισαγγελικού λειτουργού. Παράλληλα κατέλαβαν τις διόδους διέλευσης των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Π.Α.ΘΕ., ενώ ομάδα ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια προκάλεσαν φθορές στους οικίσκους των διοδίων.

 

Οι αστυνομικές δυνάμεις για την αντιμετώπιση και την  απώθηση των επιτιθεμένων προέβησαν  σε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων μέσων.

Συνελήφθησαν έντεκα (11) ημεδαποί ηλικίας 15 έως 51 ετών, για παράβαση του Κ.Ο.Κ., παράβαση του Νόμου «περί Βεγγαλικών, κτλ» και τα αδικήματα της παράνομης βίας και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Στον χώρο βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν πέντε (5) ξύλινα κοντάρια, μία (1) πέτρα και δέκα (10) χρησιμοποιημένοι πυρσοί.

 

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βουλευτής της ΝΔ, Ημαθίας βγήκε σε τηλεοπτικό σταθμό και μας κατηγόρησε ότι παρακωλήσαμε την συγκοινωνία.
Ο νέος αυτός πολιτικός αντί να ασχολείται με τα διόδια στο Αιγίνιο, να δούμε πως θα αντιμετωπίσει το λαό του Νομού που εκπροσωπεί, όταν θα έρθουν αυτοί αντιμέτωποι με τα διόδια στο Νησέλλι (κοντά στην Αλεξάνδρεια). Λυπώμαστε πραγματικά...

Nomikos είπε...

Δυσάρεστη εξέλιξη... ή ατυχής δήλωσή του!

Ας μην απαξιωθεί η πολιτική ζωή του τόπου αυτού. Ας ενωθούν οι βουλευτές και οι δήμαρχοι ενάντια στα διόδια που γίνονται στο Νησέλλι, μπορούν να τα καταφέρουν. Θα είμαστε όλοι μαζί... πραγματικά όμως όλοι μαζί.

Post Bottom Ad

Σελίδες