Βίντεο από την επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στους αγρότες στην Ημαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Βίντεο από την επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στους αγρότες στην Ημαθία

Bίντεο από την επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ.Μπαρμαρούση στους συγκεντρωμένους αγρότες στην Κουλούρα Ημαθίας.
Ο Βουλευτής τόνισε ότι οι αγρότες πρέπει να διεκδικήσουν το δίκιο τους και εγώ αγρότης είμαι τόνισε ο βουλευτής της Χρυσής αυγής και ξέρω τι θα πει αγρότης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μπαμπάς του είχε πρόβατα αλλά το χειρώτερο πρόβατο είναι ο ίδιος.
Και μη χειρώτερα !!!

Ανώνυμος είπε...

Το θλιβερό δεν είναι τι πρόβατο είναι ο ίδιος, αν και τα πρόβατα αποδεδειγμένα είναι φιλήσυχα. Το χειρότερο είμαι το τι υποδοχής έτυχε από τους αγρότες. Αντί να τον γιουχάρουν μόνο στα χέρια που δεν τον πήραν. Να σημειωθεί ότι και βουλευτής του Συριζα πήγε στο μπλόκο και αυτοί θεώρησαν την παρουσία της απαρατήρητη γιατί φαίνεται ότι φαντασιώθηκαν πως είχαν μπροστά τους τον Καραισκάκη τον ίδιο. Τι γελοίος!!!! Αγαπητέ αγρότη σίγουρα δεν θα μπορείς να σπουδάσεις το παιδί σου γιατί αυτοί είναι κατά των μεταναστών, αυτών δηλαδή που χρειάζεσαι οπωσδήποτε για να μπορείς να δουλέψεις, να σπουδάσεις το παιδί ή τα παιδιά σου, να έχεις να φάς ή να πληρώσεις τα βιβλία που θα σου επιβάλλουν να πληρώσεις, από το Δημοτικό κιόλας και σίγουρα δεν θα είναι αυτοί οι κολοφασίστες που θα έχουν σαν πρόταγμα την δωρεάν παιδεία. Αλλά για να μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα ανενόχλητο πρέπει εσυ να είσαι αμόρφωτος και ακόμη χειρότερα και τα παιδιά σου νηστικά για να τα κάνουν δούλους στο κεφάλαιο. Αίσχος και Ντροπή σου που δεν είσαι σε θέση να προστατέψεις την οικογένεια σου και την κοινωνία και να κάνεις τέτοιες δηλώσεις. Αλλά έτσι κι αλλιώς πάντα αυτούς ψηφιζες και όχι ότι θα ξεκινήσεις από τις επόμενες εκλογές να τους ψηφίζεις.

ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

Ρε παιδια αν ειναι δυνατον να βγενει Ελληνας και να λεει οτι οι μεταναστες μας ειναι απαρετητοι για να δουλεψουμε στα χωραφια ή σε οποιδηποτε αλλο χειρονακτικο επαγγελμα.Ποιο τρομακτικη ειναι η προπαγανδα των δηθεν αντιφασιστων εναντιον της χρυσης αυγης παρα οι εξαγκελιες αυτης.Και ρωτω εγω ο αδαης πολιτης.Το πολιτευμα και η δημοκρατια που ζουμε σημερα με αυτες τις δημοκρατικες περικοπες σε μισθους και συνταξεις ποσο φασιστικες ειναι;Ας μην τρωμε το τυρι που μας δεινον σαν τα ποντικια στη φακα και ας ξυπνησουμε και να δουμε τα πργματα οπως τα ζουμε καθημερινα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ....

Ανώνυμος είπε...

προς ανωνυμο στο 4.02.. ρε , μονο οι ξενοι δηλαδη μπορουν να δουλεψουν στα χωραφια ? εσυ δεν μπορεις ? τα παιδια σου ? τα ανηψια σου ? φοβασαι μη βγαλουν καλους στα χερια ?? σε πειραξε ο Μπαρμπαρουσης... οι δικοι σου βουλευτες που ηταν κρυμμενοι ?? φοβασαι μη χασεις το μισθουλακο σου ?? την κοινωνια την εχουν καταστρεψει κατι τυποι σαν εσενα !! κομματοσκυλα!! εμεις μπορουμε μια χαρα να προστατεψουμε την οικογενεια μας !! εσυ κοιτα που σε λιγο καιρο θα ριχνεις το γλυψιμο της αρκουδας για μια φετα ψωμι... πασοκοσκυλο !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτό και η χρυσή αυγή δεν θέλει να φορολογηθούν οι βιομήχανοι,επειδή νοιάζεται τον κοσμάκη.Αλήτες προδότες πολιτικοί φωνάζουν οι τραμπούκοι τους,λές και ο μπαρμπαρούσης δεν είναι βουλευτής και δεν παίρνει τον μισθό του.Κορόιδα!

Post Bottom Ad

Σελίδες