Το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να εξοντώνει τους εκπαιδευτικούς και να υποβαθμίζει την εκπαιδευτική διαδικασία. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να εξοντώνει τους εκπαιδευτικούς και να υποβαθμίζει την εκπαιδευτική διαδικασία.


Ο συντονιστής της Επιτροπής  Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Τάσος Κουράκης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για αλλαγή των ορίων μετάθεσης των εκπαιδευτικών, δήλωσε:
Την ήδη επιβαρυμένη εκπαιδευτική πραγματικότητα έρχεται να επιδεινώσει  η απόφαση του Υπουργείου για  την αλλαγή των ορίων μετάθεσης  των εκπαιδευτικών. Είναι το λιγότερο τραγικό, τη στιγμή που οι μαθητές λιποθυμούν και κρυώνουν μέσα σε παγωμένα σχολεία χωρίς θέρμανση και οι καθηγητές αδυνατούν να επιβιώσουν σε πρωτόγνωρα σκληρές εργασιακές και οικονομικές συνθήκες, να τιμωρούνται εκ νέου με μία απαράδεκτη Υπουργική Απόφαση.
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση αυτής  της απόφασης. Οι δαπάνες για την  εκπαίδευση δεν είναι περιττά  έξοδα που πρέπει να «περικοπούν», αλλά αντίθετα συνιστούν μια κοινωνική  επένδυση και μια αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες