Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ" - ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS


30 Ιαν 2013

Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ"

PA090068.JPGΗ Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ. Ημαθίας βρέθηκε στα μπλόκα των αγροτών Ημαθίας στην περιοχή της Κουλούρας. Η Πρόεδρος της Ν.Ε. Έλσα Μανωλοπούλου συνοδευόμενη από την υπεύθυνη γυναικών Αλεξάνδρα Λογγιζίδου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της «Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών» Τάσο Χαλκίδη και τον επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας» Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου. Η Πρόεδρος της Ν.Ε. δήλωσε την έμπρακτη συμπαράσταση του ΛΑ.Ο.Σ. και την στήριξή του στον δίκαιο αγώνα τους και τους ενημέρωσε για τις προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. για την γεωργία. Η κοινή δήλωση των εκπροσώπων των αγροτών ήταν ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και αυτήν την στιγμή απλά τηρούν στάση αναμονής για τις περαιτέρω κινήσεις τους, περιμένοντας την απάντηση του Πρωθυπουργού στα φλέγοντα ζητήματά τους. > > Αγρότες που παραβρίσκονταν εκεί δήλωσαν ότι τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πλέον είναι δυσβάσταχτα, και ορισμένοι αντιμετωπίζουν και προβλήματα επιβίωσης. «Ζούμε με δανεικά.ως πότε.πώς θα βάλουμε μπρος το τρακτέρ αφού δεν έχουμε λεφτά για πετρέλαιο.πώς θα πάμε στον γεωπόνο αφού χρωστάμε τα περσινά φυτοφάρμακα..το παιδί μου το σταμάτησα από το φροντιστήριο, γιατί αδυνατώ να πληρώσω..,μας τσαλάκωσαν την αξιοπρέπειά μας...θέλουν να φύγουμε από τα χωράφια μας, όμως πού θα πάμε, αυτήν την δουλειά κάνουμε μια ζωή..» ήταν μερικές από τις δηλώσεις τους. Η απόγνωση βγαλμένη μέσα από τα λόγια τους. Αυτό που τόνισαν ήταν: «δεν ζητάμε ξένα λεφτά....τα λεφτά της δουλειάς μας ζητάμε...άλλοι πλουτίζουν με τα λεφτά μας κι εμείς δεν έχουμε να φάμε..πού είναι το κράτος δικαίου..?»

1 σχόλιο:

  1. Ἂς γλείψουν λίγο ἀκόμα τὴν Τριμερῆ Ἐπιτροπὴ καὶ τὴν Λέσχη Bilderberg καὶ ποῦ ξέρεις; Μπορεῖ νὰ μὴ γείνουν σἂν τὴν Ντόρα, ἀλλὰ ἕνα ὑφυπουργειάκι ἀλὰ Βορίδη ἢ Γεωργιάδη ἴσως νά τοὺς τὸ δώσουν! Ἐμπρὸς στὰ ἴχνη ποὺ χάραξε ὁ... φὸν Δημητράκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε