Έκαψαν την πίτα οι υπαλληλοι της Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Έκαψαν την πίτα οι υπαλληλοι της Ημαθίας


ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤ/ΡΧΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Κ.Μ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤ/ΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Την Παρασκευή18/1/2013, ο Σύλλογος Υπαλλήλων και ο Αντ/ρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης έκοψαν τη βασιλόπιτα της Π.Ε. Ημαθίας στο κέντρο «ΣΕΙΡΙΟΣ».
  Στην εκδήλωση παρέστησαν ο νέος Περιφερειάρχης της Κ.Μ.  κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντ/ρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και  οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Καλαϊτζίδης και Μούρνος.
  Στην αρχή ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Γιώργος Σαλιάγκας, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, στις συνδικαλιστικές και κοινωνικές δράσεις και ενέργειες του Συλλόγου και στους στόχους για το 2013 και ζήτησε τόσο τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων όσο και τη συνεργασία και στήριξη από την πολιτική ηγεσία της Π.Κ.Μ. και της Π.Ε. Ημαθίας.
  Ο νέος Περιφερειάρχης κ. Απ. Τζιτζικώστας στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις καθοριστικές αλλαγές που γίνονται στην Π.Κ.Μ. για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της, για τον σημαντικό ρόλο των στελεχών της, για τη διαφάνεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και ζήτησε τη στήριξη των προσπαθειών αυτών από τους υπαλλήλους.
  Η Αντ/ρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου αναφέρθηκε στη δυναμική του νέου Περιφερειάρχη Κ.Μ., τη συνεργασία όλων για την επίτευξη των κοινών στόχων.
  Τέλος, ο Αντ/ρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης, αναφέρθηκε στις θεσμικές αλλαγές που γίνονται στην Π.Κ.Μ. από τον νέο Περιφερειάρχη, στην ουσιαστική συνεργασία που υπάρχει στην Ημαθία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων και τους εργαζόμενους και κάλεσε όλους σε μια κοινή προσπάθεια για τη συνολική ανάπτυξη της περιοχής και της Περιφέρειας.
  Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, όπου το φλουρί των Υπηρεσιών έτυχε στο Τμήμα Υδροοικονομίας , ενώ το ατομικό στην Δ/ντρια Ανάπτυξης κ. Χρ. Τσαρούχη.
  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα.Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                 Η Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες