Συμβολική κατάληψη για να σταματήσει η μεταφορά της εφορίας Νάουσας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Συμβολική κατάληψη για να σταματήσει η μεταφορά της εφορίας Νάουσας


Με μια συμβολική κατάληψη 300 περίπου Ναουσαίοι προσπαθούν από το πρωί της Δευτέρας να αποτρέψουν την μεταφορά της Εφορίας Νάουσας στη Βέροιας.
Την κινητοποίηση διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας και οι φορείς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και στόχος είναι, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός να αποτραπεί η διαδικασία μεταφοράς του Τμήματος στη Βέροια.
Οι συγκεντρωμένοι, θα προσπαθήσουν  να μην επιτρέψουν την μεταφορά των κουτιών και του εξοπλισμού της Εφορίας Νάουσας  με φορτηγά η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη.
Στις δηλώσεις του ο κ. Καραμπατζός τονίζει πάντως πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μεταφέρει πράγματα από την Εφορία, ακόμη και αν διαταχθεί από την Αστυνομία ( η οποία βρίσκεται στο ίδιο κτίριο) να διευκολύνει στην μεταφορά των δεδομένων.
«Θα περάσουν πάνω από τα κορμιά μας. Ζητούμε την βοήθεια και της Περιφέρειας και των βουλευτών Ημαθίας οι οποίοι γνωρίζουν την κατάσταση. Όλοι θα κριθούν από τις πράξεις τους», είπε ο Δήμαρχος Νάουσας.
Πάντως, ήδη οι υπάλληλοι της Εφορίας Νάουσας έχουν παρουσιαστεί από το πρωί της Δευτέρας στη Βέροια, ενώ αν μεταβούν στα γραφεία της Νάουσας για να ολοκληρωθεί η μεταφορά τότε, θα υπάρξει προσπάθεια από τους παρευρισκομένους να σταματήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες