Τέλος ο Χατζάρας από τον Ηρακλή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Τέλος ο Χατζάρας από τον Ηρακλή


Ούτε έναν αγώνα δεν πρόλαβε

να κοουτσάρει την ομάδα του Ηρακλή ο Γιώργος Χατζάρας που υπέκυψε στις πιέσεις του κόσμου και υπέβαλε την παραίτησή του.

Η διοίκηση που είχε τη διάθεση να στηρίξει τον Έλληνα προπονητή σεβάστηκε την επιθυμία του και έκανε δεκτή την παραίτησή του, με το «γηραιό» να βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προπονητή.

 

Αρχικά ο κ.Χατζάρας με επιστολή προς την διοίκηση εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει γράφοντας τα εξής:

«Με βαθιά συναίσθηση της κρίσιμης καμπής στην οποία βρίσκεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ, δέχτηκα την πρόταση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η συνεργασία αυτή όμως διαπιστώθηκε ότι προκάλεσε σοβαρότατη αναταραχή. Ακριβώς, επειδή σέβομαι την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ και κατανοώ απολύτως την αγωνία των φιλάθλων να διατηρηθεί κατά το δυνατόν η ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα και προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω η διχόνοια, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επανόδου της ιστορικής ομάδας στην Super League, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτηση μου και να διαβιβάσω τη βαθύτατη ικανοποίηση μου, για την εμπιστοσύνη ως Διοίκηση που μου δείξατε με την αρχική επιλογή σας, ιδιαίτερα δε στον Πρόεδρο κ.Παπαδόπουλο Θεόδωρο.

Εύχομαι ειλικρινά να πετύχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ τον στόχο του».

 

Στη συνέχεια η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε και τυπικά τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποδεχθεί την παραίτηση του προπονητή κΧατζάρα Γιώργου, ο οποίος για μία ακόμη φορά επέδειξε ύψιστο επαγγελματισμό και απέδειξε έμπρακτα το σεβασμό του προς τον ΗΡΑΚΛΗ, γεγονός που πιστεύουμε θα αναγνωρισθεί από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Πρόεδρος Θεόδωρος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του διαβεβαιώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ και ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ το σκληρό αγώνα για το μοναδικό στόχο που χαράχθηκε πριν από μόλις ένα χρόνο και ελάχιστοι είχαν πιστέψει: Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ Super League το συντομότερο δυνατό!

Υπηρετούμε πρώτοι εμείς το στόχο αυτό με προσήλωση και αποφασιστικότητα, τονίζοντας ότι βάζουμε ΤΕΛΟΣ στην εσωστρέφεια και τις εσωτερικές έριδες. Η ενότητα του ΗΡΑΚΛΗ είναι το μοναδικό μυστικό της επιτυχίας και το πραγματικό ρόπαλο του Ημίθεου! Αυτό αποδείχθηκε το καλοκαίρι του 2012 (έπειτα από πολλά-πολλά χρόνια)!

Ώρα να αφήσουμε για λίγο το internet και το Facebook! Έχουμε αγώνα την Κυριακή! Στις Σέρρες… στις 18.30 μ.μ. …»

 

Επιμέλεια: Λευτέρης Ταγλόγλουhttp://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες