Κρύφτηκε ο διοικητήςτου νοσοκομείου της Βέροιας σε ένα σοβαρό συμβάν - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Κρύφτηκε ο διοικητήςτου νοσοκομείου της Βέροιας σε ένα σοβαρό συμβάν

Ούτε καν βγήκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους ο διοικητής του νοσοκομείου της Βέροιας όταν του ζητήθηκε να κάνει μια δήλωση για πόσους τραυματίες και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι άνθρωποι από το σοβαρό τροχαίο που έγινε στην Ημαθία σήμερα.

Σε ένα τόσο σοβαρό συμβάν που έγινε ο κύριος διοικητής κρύφτηκε μέσα στο γραφείο του, και δεν δεχόταν κανέναν δημοσιογράφο,άσε το τηλέφωνο και θα σας πάρω έλεγε στους δημοσιογράφους που ήθελαν να ενημερώσουν τον κόσμο,αν είναι κανένας δικός τους άνθρωπος δικός τους.... Βλέπετε είχε μάλλον ποιο σοβαρά θέματα να κάνει,παρά να ενημερώσει το πως είναι η κατάσταση των νοσηλευομένων.
Φαίνεται ότι ο κύριος Χατζηδημητρίου δεν αντέχει να τον κρίνουν όταν πάει κάτι στραβά στο νοσοκομείο της Βέροιας,σου λέει τώρα.... δεν γράφεις καλά δεν σε ενημερώνω.
Εμείς θα απευθυνθούμε στον υπουργό υγείας για την σημερινή στάση του διοικητή του νοσοκομείου της Βέροιας,και ας πράξει ο ίδιος όπως νομίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες