«Κούρεμα» των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους προμηθευτές του ΕΣΥ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Κούρεμα» των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους προμηθευτές του ΕΣΥ



  • 0
     
«Κούρεμα» των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων μέσω του ΕΟΠΥΥ προς τους προμηθευτές του ΕΣΥ αποφασίστηκε σε σύσκεψη των συναρμόδιων υπουργείων στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Οι μειώσεις θα κυμαίνονται από 8% έως 20% επί των οφειλομένων, εξαιρώντας όμως το ποσοστό μειώσεων που έχουν ήδη υποστεί στο παρελθόν.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ευρύτατη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας, όπου συμμετείχαν ο υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γενικός Γραμματέας, Πελοπίδας Καλλίρης, ο Διοικητής του ΕΟΠΥΥ, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, οι διοικητές όλων των ασφαλιστικών ταμείων τα οποία έχουν συμβληθεί στον ΕΟΠΥΥ, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. Σε αυτή τη συνάντηση ορίστηκαν οι διαδικασίες υλοποίησης των αποφάσεων της προηγηθείσας διυπουργικής, ενώ διαμορφώθηκε το χρονοδιάγραμμα για τη χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013, ώστε να εξασφαλιστεί η αναγκαία ρευστότητα για την εξόφληση των υποχρεώσεων του Οργανισμού.
Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες